Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 18 Mayıs 2024 - 21:55 GÜNCELLEME: 18 Mayıs 2024 - 21:50 Yorum: 0

Fatih Karagümrük küme düştü

Fatih Karagümrük, Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında konuk olduğu Gaziantep FK’ya 3-1’lik skorla mağlup oldu ve ligin bitimine 1 hafta kala 1. Lig’e düştü.Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında Fatih Karagümrük deplasmanda Gaziantep Fu...

Fatih Karagümrük küme düştü

Fatih Karagümrük, Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında konuk olduğu Gaziantep FK’ya 3-1’lik skorla mağlup oldu ve ligin bitimine 1 hafta kala 1. Lig’e düştü.
Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında Fatih Karagümrük deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü ile karşı karşıya geldi. İlk yarısı 0-0 sona eren mücadeleden 3-1 mağlup ayrılan Karagümrük’e maçın sonunda kötü haber geldi. Rakiplerinin aldığı sonuçlara göre kırmızı-siyahlıların ligin bitimine 1 hafta kala ligden düşmesi kesinleşti. Fatih Karagümrük, İstanbulspor’un ardından lige veda eden ikinci takım oldu.
Ligde geride kalan 37 haftada 9 galibiyet, 10 beraberlik ve 18 mağlubiyet alan Karagümrük 38 puanla 18. sırada kaldı.
İstanbul ekibi sezona Teknik Direktör Alparslan Erdem yönetiminde başlarken daha sonra onun yerine Şota Arveladze getirildi. Şota’nın ardından ise Tolunay Kafkas lige devam etti.
Fatih Karagümrük, 2020 yılında 1. Lig play-offlarını geçerek 36 yıl sonra Süper Lig’e çıkmıştı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri