Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Ekonomi 11 Ekim 2024 - 11:24 Yorum: 0

Eylül ayından fizy’de en çok Semicenk dinlendi

Dijital müzik platformu fizy’de eylül ayının en çok dinlenen sanatçısı Semicenk oldu. En çok dinlenen şarkılar listesinde de birinciliği kimseye bırakmayan Semicenk’in, “Geçiyor Zaman” isimli şarkısı zirveye yerleşti.Turkcell’in p...

Eylül ayından fizy’de en çok Semicenk dinlendi

Dijital müzik platformu fizy’de eylül ayının en çok dinlenen sanatçısı Semicenk oldu. En çok dinlenen şarkılar listesinde de birinciliği kimseye bırakmayan Semicenk’in, “Geçiyor Zaman” isimli şarkısı zirveye yerleşti.

Turkcell’in popüler müzik uygulaması fizy, eylül ayının en’lerini açıkladı. Eylülde de müzik severlerin gözdesi olan fizy’de birinci sıraya Semicenk’in “Geçiyor Zaman” isimli şarkısı yerleşti. Semicenk, eylül ayının hem en çok dinlenen sanatçıları hem de en çok aratılan şarkıcıları sıralamasında da birinciliği kimseye bırakmadı.

En çok izlenen videolarda ise ‘Pop Bizde Popcast fizy Özel Hadise Bölümü’ öne çıktı.

fizy eylül ayında en çok İstanbul’da dinlendi
Dijital müzik platformu, kullanıcılarına sunduğu zengin müzik içeriğinin yanı sıra ilgi çekici podcast’leriyle de beğeni toplamaya devam etti. Ayın en çok dinlenen podcast’i ‘Ortamlarda Satılacak Bilgi’ oldu.

Dijital müzik platformu, eylül ayında en fazla İstanbul’da dinlendi. Sıralamanın devamında ise Ankara, İzmir, Bursa ve Gaziantep yer aldı.

Dijital müzik platformu editörlerinin hazırladığı çalma listeleri eylül ayında da beğeni topladı
Müzikseverlerin gözdesi fizy’de, eylül ayında kullanıcıların tercihleriyle oluşan algoritma listeleri hariç, editörlerin dikkatle hazırladığı en çok dinlenen listeler arasında ‘fizy Top 50 Yerli’, ‘fizy Trend’, ‘Karışık Kaset’ ‘Haftalık Mix 2’ ve ‘En Yeniler’ öne çıktı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri