Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Ekim 2024 - 09:15 Yorum: 0

ETÜ ile KUDAKA arasında siber güvenlik eğitiminde iş birliği

Erzurum Teknik Üniversitesi ve Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı arasında 11 Ekim 2024 tarihinde imzalanan iş birliği protokolü ile "Kalkınma Ajansları Siber Vatan Programı" kapsamında önemli bir adım atıldı. Yapılan iş birliği ile üniversi...

ETÜ ile KUDAKA arasında siber güvenlik eğitiminde iş birliği

Erzurum Teknik Üniversitesi ve Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı arasında 11 Ekim 2024 tarihinde imzalanan iş birliği protokolü ile "Kalkınma Ajansları Siber Vatan Programı" kapsamında önemli bir adım atıldı. Yapılan iş birliği ile üniversitede öğrenim gören öğrencilere siber güvenlik eğitimi verilmesi ve bu alanda yetenek geliştirme faaliyetlerinin yürütülmesi hedefleniyor.
Protokol, Türkiye’nin siber güvenlik uzmanı ihtiyacını karşılamak amacıyla, öğrencilerin farkındalıklarını artırmayı ve kariyer planlamalarını desteklemeyi amaçlıyor.
Bu kapsamda, eğitim faaliyetleri hem yüz yüze hem de çevrimiçi olarak yürütülecek, öğrencilere siber güvenlik konusunda derinlemesine bilgi ve beceri kazandırılacak olup, eğitim sonunda başarılı olan öğrenciler, stajyer programına dahil edilerek sektöre hazırlıklarını tamamlamaları hedefleniyor. Program, 2024-2025 ve 2025-2026 eğitim yıllarını arasında olup gerekli görüldüğü takdirde uzatılabilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri