Eskişehir’de son günlerde etkili olan soğuk hava, kent merkezindeki hareketliliği azalttı.
Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü’nün paylaştığı hava tahmin raporu doğrultusunda, soğuk hava ve kar yağışı uyarısı yapıldı. Özellikle öğle saatlerinde her zamanki yoğunluğunun aksine, merkezi noktalar boş kaldı. Vatandaşlar ise soğuk havaya karşı tedbirli davranarak evlerinde kalmayı tercih etti. Dışarıya çıkmak zorunda kalanlar ise kalın giysilerle soğuktan korunmaya çalıştı. Sokaklarda ve caddelerde oluşan bu boşluk esnafı da olumsuz etkiledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.