Ankara’nın Sincan ilçesinde bir şahıs, eski eşinin erkek arkadaşını silahla vurarak öldürüp olay yerinden kaçtı.
Edinilen bilgilere göre olay, akşam saatlerinde Pınarbaşı Mahallesi 117. Sokak’ta meydana geldi. İddialara göre, H.Ç. boşandığı eski eşi P.İ.’nin erkek arkadaşı İ.B.’yi silahla vurdu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, İ.B.’nin olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit eti. Şüpheli H.Ç. olay sonrası evi terk ederken, polis ekipleri zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.