Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Türkiye 09 Ağustos 2024 - 15:39 Yorum: 0

Esenler’de Filistin için “Zulmü Fırçala 308. Gün” etkinliği düzenledi

Esenler Belediyesi, Gazze’deki soykırıma dikkat çekmek için “Zulmü Fırçala 308. Gün” etkinliği düzenledi.Esenler Belediyesi, İsrail’in Gazze’deki zulmüne dikkat çekmek amacıyla İlhami Atalay ve ekibinin öncülüğünde yapılan “Zulmü Fırça...

Esenler’de Filistin için “Zulmü Fırçala 308. Gün” etkinliği düzenledi

Esenler Belediyesi, Gazze’deki soykırıma dikkat çekmek için “Zulmü Fırçala 308. Gün” etkinliği düzenledi.
Esenler Belediyesi, İsrail’in Gazze’deki zulmüne dikkat çekmek amacıyla İlhami Atalay ve ekibinin öncülüğünde yapılan “Zulmü Fırçala 308. Gün” etkinliğini Esenler Dörtyol Meydanında düzenledi. Esenler’deki çocukların yaptıkları resimlerin yer aldığı sergiye Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ve çok sayıda vatandaş katıldı. Belediye Başkanı Göksu, sergiyi gezip tek tek incelemede bulundu. Bayrakları eline alan çocuklarla hatıra fotoğrafı çekindi.

“Filistin meselesi bizim meselemiz”
Etkinlikte konuşma yapan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, “Dünyanın bilgi ve teknoloji çağında özgürlüklerin güya sınırlandığı çağda nasıl bir soykırım yaşandığı Filistin’i, Gazze’yi resmettiler, zulmü fırçaladılar. Tabi Filistin ve Gazze meselesi bizim için sadece televizyon ekranlarında izlediğimiz ya da izleyeceğimiz bir şey değil. Filistin meselesi bizim meselemiz, Kudüs bizim Kudüs’ümüz, Mescidi Aksa bizim Aksamız. Oradaki her bir acı, bizim acımız. Yüreğimiz Gazze’de, Mescidi Aksa’da, Kudüs’te. Bedenimiz burada olsa da, yüreğimiz hep orada olmaya devam edecek. Bugün Esenler’deki çocuklarla zulmü fırçalayarak bunu bir kez daha söylemeye çalıştık" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri