Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 18 Mart 2024 - 11:31 Yorum: 0

Erzurum’da baharın müjdecisi çiğdemler açtı

Kışın çetin geçtiği Erzurum’da karların erimesiyle birlikte ovada ortaya çıkan çiğdemler, baharı müjdeledi.Özellikle yüksek kesimlerde karın erimesiyle çıkan ve baharı müjdeleyen çiğdemler Erzurum Ovası’nı beyaza bürümeye başladı. Hava...

Erzurum’da baharın müjdecisi çiğdemler açtı

Kışın çetin geçtiği Erzurum’da karların erimesiyle birlikte ovada ortaya çıkan çiğdemler, baharı müjdeledi.
Özellikle yüksek kesimlerde karın erimesiyle çıkan ve baharı müjdeleyen çiğdemler Erzurum Ovası’nı beyaza bürümeye başladı. Havaalanı yolu üzerindeki arazilerde karın kalkması ile birlikte yüzlerini gösteren çiğdemler başta fotoğraf meraklıları olmak üzere görenlerin ilgisini çekiyor. Çiğdem çiçeklerinin kar suyuyla beslendiği ve ömürlerinin çok uzun olmadığı bilinirken, baharı müjdeleyen ve genellikle Mart ve Nisan aylarında açan çiğdem çiçekleri, bu yıl yine tam beklenen zamanda gün yüzüne çıktılar. Erzurum’da çiğdem çiçekleri havanın mevsim normallerinde seyretmesi halinde Palandöken Dağı’nda Nisan ve Mayıs ayında ancak görülebiliyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri