Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Yaşam 25 Temmuz 2024 - 10:12 Yorum: 0

Erzincan’da yerli sebze ve meyvelerin çıkmasıyla semt pazarlarında fiyatlar düştü

Sebze ve meyvecilik sektöründe iklimsel özelliğiyle Doğu Anadolu’nun Çukur ovası olarak nitelendirilen Erzincan’da yerli sebze ve meyvelerin çıkmasıyla semt pazarlarında fiyatlar düştü.Erzincan’da bu günlerde vatandaşlar, taze ürünlere...

Erzincan’da yerli sebze ve meyvelerin çıkmasıyla semt pazarlarında fiyatlar düştü

Sebze ve meyvecilik sektöründe iklimsel özelliğiyle Doğu Anadolu’nun Çukur ovası olarak nitelendirilen Erzincan’da yerli sebze ve meyvelerin çıkmasıyla semt pazarlarında fiyatlar düştü.
Erzincan’da bu günlerde vatandaşlar, taze ürünlere uygun fiyatlarla ulaşmanın memnuniyetini yaşıyor. Erzincan’da semt pazarında yapılan araştırmalar, yerli sebze ve meyvelerin çıkmasıyla birlikte pazar fiyatlarında ciddi bir düşüş olduğunu gösteriyor.
Erzincanlı vatandaşların taze sebze ve meyve için tercih ettikleri semt pazarları, bu hafta uygun fiyatlarıyla dikkat çekti. Yerli ürünlerin pazara gelmesi, fiyatların düşmesine ve daha geniş bir ürün yelpazesine sahip olunmasına katkı sağladı.
Pazardaki bazı sebze ve meyve fiyatları ise şöyle yer aldı:
Dolmalık biber kilo 25 TL, kavun tane 20 TL, salatalık kilo 15 TL, domates kilo 15 TL, fasulye 50 TL, marul adet 20 TL, yeşil soğan bağı 15 TL, patates, soğan kilo 15 TL, patlıcan kilo 15 TL.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri