Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Kültür 02 Aralık 2023 - 08:38 Yorum: 0

Erzincan’da “Yerel Dinamikleri Harekete Geçirme Çalıştayı” yapılacak

16-17 Aralık 2023 tarihlerinde Erzincan Valiliği tarafından düzenlenecek olan "Cumhuriyetimizin 100. Yılında Yerel Dinamikleri Harekete Geçirme Çalıştayı" ile ilgili hazırlık toplantısı, Vali Hamza Aydoğdu başkanlığında yapıldı.Gerçekl...

Erzincan’da “Yerel Dinamikleri Harekete Geçirme Çalıştayı” yapılacak

16-17 Aralık 2023 tarihlerinde Erzincan Valiliği tarafından düzenlenecek olan "Cumhuriyetimizin 100. Yılında Yerel Dinamikleri Harekete Geçirme Çalıştayı" ile ilgili hazırlık toplantısı, Vali Hamza Aydoğdu başkanlığında yapıldı.
Gerçekleşen toplantıda; Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’nde düzenlenecek olan, Tarım ve Hayvancılık, Kültür, Turizm ve Doğa Sporları, Sanayi ve Teknoloji, Sağlık, Eğitim, Gençlik ve Aile, Deprem Bilinci başlıklarının ele alınacağı çalıştay ile ilgili yapılan hazırlıklar ve çalışmalar değerlendirildi.
Vali Aydoğdu, çalıştay ile ilgili, "Bu çalıştay ile Erzincan’ın geleceği birlikte tasarlanarak, geleceğe ilişkin stratejiler ve eylem planları oluşturulacak. Çalıştay, yerel ve ulusal paydaşları bir araya getirerek can Erzincan’a gelecek vizyonu oluşturulmasında önemli bir buluşma noktası olacak" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri