malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 19 Ekim 2024 - 18:57 Yorum: 0

Ersun Yanal: "Oynadığımız oyunu tekrarlayabilmek birinci hedefimiz"

Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Ersun Yanal, Gençlerbirliği maçının ardından yaptığı açıklamada, "Her takımda olduğu gibi diğer maçların sonucunu da kestirmek çok zor. İlginç bir lig oldu. Bu ligde oyunu tutturmak, bunu arka arkay...

Ersun Yanal: 'Oynadığımız oyunu tekrarlayabilmek birinci hedefimiz'

Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Ersun Yanal, Gençlerbirliği maçının ardından yaptığı açıklamada, "Her takımda olduğu gibi diğer maçların sonucunu da kestirmek çok zor. İlginç bir lig oldu. Bu ligde oyunu tutturmak, bunu arka arkaya oynamak ve bu oynadığınız oyunu yeni kurulmuş bir takım olarak tekrarlayabilmek bizim birinci hedefimiz" dedi.
Trendyol 1. Lig’in 9. haftasında sahasında Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalan Amed Sportif Faaliyetler’de Teknik Direktör Ersun Yanal, maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuştu. Yanal, ligde birbirine yakın çok takımın olduğunu ve her takımın birbirinden puan alabileceğini belirterek, "Birbirine çok yakın seyreden, her takımın birbirinden puan aldığı bir lig yaşıyoruz. Bu ligin birbirine yakın takımları, ortalama takımların azlığını ortaya çıkartıyor. Bu konudaki deneyimlerimiz bize oyunun gerçeklerini de gösteriyor. Gençlerbirliği en az gol yiyen takımlardan biri. Fakat az gol atan takımlardan da biri. Her takımda olduğu gibi diğer maçların sonucunu da kestirmek çok zor. İlginç bir lig oldu. Bu ligde oyunu tutturmak, bunu arka arkaya oynamak ve bu oynadığınız oyunu yeni kurulmuş bir takım olarak tekrarlayabilmek bizim birinci hedefimiz. Oyuncuların iyi niyetinden hiç şüphem yok" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri