malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 21 Ekim 2024 - 23:08 Yorum: 0

Ersan Parlatan: “Haklı bir puan aldığımız düşünüyorum”

Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Ersan Parlatan, Esenler Erokspor maçının ardından yaptığı açıklamada, ikinci yarıda ilk yarıya göre daha iyi bir oyun sergilediklerini söyleyerek, “Haklı bir puan aldığımız düşünüyorum” dedi.Trendyo...

Ersan Parlatan: “Haklı bir puan aldığımız düşünüyorum”

Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Ersan Parlatan, Esenler Erokspor maçının ardından yaptığı açıklamada, ikinci yarıda ilk yarıya göre daha iyi bir oyun sergilediklerini söyleyerek, “Haklı bir puan aldığımız düşünüyorum” dedi.
Trendyol 1. Lig’in 9. hafta mücadelesinde Ankara Keçiörengücü, deplasmanda karşılaştığı Esenler Erokspor ile 2-2 berabere kaldı. Müsabakanın ardından Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Ersan Parlatan basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Mücadelenin ilk yarısında 5-10 dakikalık dilimin haricinde iyi bir futbol sergileyemediklerini söyleyen Parlatan, “İkinci devre hem oyun anlamındaki dizilişimiz, oyun değişikliklerinin ardından oyuna ortak olduk. Ortaktan daha öte oyuna hakim olduk diyebiliriz. Girişimlerimiz ve ataklarımız oldu. Neticesinde hep kendimize inandık. 90 artılarda 2-2’yi bulmuş olmamız bizim adımıza olumlu oldu. Sonuçta buradan elimiz boş ayrılmak istemiyorduk. 1 puan değerli. Çünkü ligin kalitesi ve takımların birbirine olan yakınlığını hepimiz görebiliyoruz. Her hafta puan ya da puanlar alabilmek bizim adımıza çok önemli. Bugün bunu başardığımız için mutluyuz. Ankara’ya elimiz boş dönmeyeceğiz. Dersler çıkarmamız lazım. İlk yarıdaki görüntümüz gerçekten iyi değildi. Kendimizi tanıyamadık bir anlamda. Bunun daha iyisini ikinci devre yaptık. Haklı bir puan aldığımız düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri