Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 16 Ekim 2024 - 10:10 Yorum: 0

Erdek Kaymakamı Atasoy’dan Dünya Kadın Çiftçiler Günü Ziyareti

Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Dünya Kadın Çiftçiler Günü dolayısıyla, ilçede aronya üretimi yapan Kimya Yüksek Mühendisi Elif Ünver’i eşiyle birlikte ziyaret etti. Kadın çiftçilerin tarıma katkılarını vurgulamak ve kutlamak amacıy...

Erdek Kaymakamı Atasoy’dan Dünya Kadın Çiftçiler Günü Ziyareti

Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Dünya Kadın Çiftçiler Günü dolayısıyla, ilçede aronya üretimi yapan Kimya Yüksek Mühendisi Elif Ünver’i eşiyle birlikte ziyaret etti. Kadın çiftçilerin tarıma katkılarını vurgulamak ve kutlamak amacıyla gerçekleştirilen bu anlamlı ziyarette, Kaymakam Atasoy kadınların tarımdaki rolüne dikkat çekti.
Ziyaret sırasında konuşan Kaymakam Atasoy, kadın çiftçilerin üretime kattığı değeri şu sözlerle dile getirdi: "Bereketli topraklarımıza emek ve alın teriyle katkıda bulunan, üretime güç katan tüm kadın çiftçilerimizin Dünya Kadın Çiftçiler Günü’nü yürekten kutluyorum. Aronya üretimi yapan kadın çiftçimiz Elif Hanım’ı eşimle birlikte ziyaret ederek, tarıma sağladığı katkılardan dolayı kendisine teşekkür ettik."
Kaymakam Atasoy’un ziyareti, kadın çiftçilerin tarımdaki rolünü bir kez daha gündeme taşırken, Elif Ünver gibi başarılı kadın girişimcilerin tarım sektöründe örnek teşkil ettiğini ortaya koydu. Aronya gibi katma değeri yüksek bir ürünün Erdek’te yetiştirilmesi, bölgenin tarım potansiyelinin artmasına önemli katkı sağlıyor.
Elif Ünver, aronya üretimindeki başarısıyla yalnızca tarıma olan ilgiyi artırmakla kalmıyor, aynı zamanda bölgedeki diğer kadın çiftçilere de ilham veriyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri