Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Spor 08 Ekim 2024 - 10:25 Yorum: 0

Elmalı’dan Erzurumşehir SK hamlesi

Erzurum’da son aylarda özellikle Erzurumspor FK’ya verdiği destekler ve sosyal sorumluluk projeleri ile dikkat çeken Avukat Ebubekir Elmalı, Erzurumşehir SK ile farklı bir oluşum içine girdi.Yaptıkları çalışmanın hedefinde Erzurumşehir...

Elmalı’dan Erzurumşehir SK hamlesi

Erzurum’da son aylarda özellikle Erzurumspor FK’ya verdiği destekler ve sosyal sorumluluk projeleri ile dikkat çeken Avukat Ebubekir Elmalı, Erzurumşehir SK ile farklı bir oluşum içine girdi.
Yaptıkları çalışmanın hedefinde Erzurumşehir SK’yı sürdürülebilir şartlar içinde geliştirerek ve destek vererek Türkiye liglerinde en iyi yere getirmek olduğunu belirten Elmalı, “Bu bir hayal değil. Erzurum her şeyin en güzelini hak ediyor. Erzurumşehir SK bu manada güzel bir örnek olacak. Bu amaçla 1 milyon euroluk bir bütçe planladık. Bu bütçe hedeflerimizin gerçekleşmesi anlamında aşamalı olarak kullanılacak bir finansmanı içeriyor. Erzurum’da başta amatör spor dalları olmak üzere bir çok anlamda sosyal sorumluluklarımızı yerine getirmenin yanından, Erzurumşehir SK ayrı bir süreç olarak yoluna devam edecek. Çocuklarımıza ve gençlerimize sahip çıkmakla birlikte onların profesyonelliğe giden yollarda yalnız kalmamalarını sağlamış olacağız. İnşallah çıktığımız bu yolda bize güvenenlere mahçup olmayız. Erzurum ve Erzurum insanına ne yapsak azdır. İmkanlarımızı bu şehir için harcamaya ve emek vermeyi sürdüreceğiz.” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri