malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 18 Ekim 2024 - 15:28 Yorum: 0

Elazığspor’un seyircisiz maçta konuğu Arnavutköy Belediye

Üst üste aldığı 2 yenilgiyle taraftarlarını üzen Çimentaş Elazığspor, seyircisiz maçta pazar günü Arnavutköy Belediyespor’u konuk edecek.Nesine 2. Lig Kırmızı Grubun 8. haftasında Çimentaş Elazığspor, Kuzey Marmara Arnavutköy Belediyes...

Elazığspor’un seyircisiz maçta konuğu Arnavutköy Belediye

Üst üste aldığı 2 yenilgiyle taraftarlarını üzen Çimentaş Elazığspor, seyircisiz maçta pazar günü Arnavutköy Belediyespor’u konuk edecek.
Nesine 2. Lig Kırmızı Grubun 8. haftasında Çimentaş Elazığspor, Kuzey Marmara Arnavutköy Belediyespor ile karşılaşacak. Son iki maçından sahadan mağlubiyetlerle ayrılan ve taraftarlarını üzen bordo-beyazlı ekip, yeni bir başlangıç adına pazar günü sahada olacak. Bordo-beyazlı ekipte bu maç öncesi sezonu kapatan Burak Aydın haricinde eksik ya da cezalı oyuncu bulunmuyor. Pazar günü saat 19.00’da Elazığ Atatürk Stadyumunda oynanacak olan maçı Gaziantep bölgesinden Erdem Demirtaş yönetecek. Demirtaş’ın yardımcılıklarını yine Gaziantep bölgesinden Yusuf Şimşek ile Rıdvan Çevik yapacak. Müsabakanın 4. hakemi ise Niğde bölgesinden Turhan Beyke olacak.
Müsabaka TFF’nin youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri