Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 23 Mart 2024 - 11:22 Yorum: 0

Elazığlılar güne karla uyandı

Elazığ’da sabah saatlerinden itibaren etkisini gösteren kar yağışı devam ediyor.Meteorolojinin uyardığı, sağanak yağışın etkili olduğu Elazığ’da kent sakinleri, yeni güne karla uyandı. Kentin yüksek kesimlerde daha yoğun görülen kar, m...

Elazığlılar güne karla uyandı

Elazığ’da sabah saatlerinden itibaren etkisini gösteren kar yağışı devam ediyor.
Meteorolojinin uyardığı, sağanak yağışın etkili olduğu Elazığ’da kent sakinleri, yeni güne karla uyandı. Kentin yüksek kesimlerde daha yoğun görülen kar, merkezde araçların ve ağaçların üzerinde beyaz örtü oluşturdu. Kar yağışının etkili olduğu kentte sokaklara çıkan vatandaşlar araçlarını temizlerken, belediye ekipleri de cadde ve sokaklarda kar temizleme çalışma yaptı. Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, kuvvetli kar yağışı beklendiğinden ulaşımda aksamalar, tipi, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmaması konusunda uyarılarda bulundu.
Güne karla uyandıklarını dile getiren vatandaşlardan Yılmaz Demirtaş, “Son senelerde genellikle mart ayında kar yağıyor. Sabah güne karla uyandık. Kışın yağmayan kar, şimdi yağdı. Rabbim, bereketli kılsın” dedi.
Öte yandan, kar yağışı sonrası tarihi Harput Mahallesi’nde kartpostallık görüntüler oluştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri