Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 15 Ekim 2024 - 10:25 Yorum: 0

Ekinoks maratonunun kazananları belli oldu

İznik’te yılda iki kez gerçekleşen ekinoks görsel şöleni ile ilçenin binlerce yıllık tarihi ve doğal güzellikleri gerçekleştirilen fotoğrafçılar maratonu ile profesyonel karelere yansıdı. İznik Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müd...

Ekinoks maratonunun kazananları belli oldu

İznik’te yılda iki kez gerçekleşen ekinoks görsel şöleni ile ilçenin binlerce yıllık tarihi ve doğal güzellikleri gerçekleştirilen fotoğrafçılar maratonu ile profesyonel karelere yansıdı. İznik Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün koordinasyonuyla düzenlenen etkinlik Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu ve Bursa Fotoğraf Sanatı Derneği işbirliğiyle gerçekleşti.
20-21-22 Eylül 2024 tarihlerinde gerçekleşen İznik Belediyesi Ekinoks 2024 Fotoğrafçılar Maratonuna Türkiye’nin çeşitli yerlerinden 115 fotoğrafçı katıldı. Fotoğrafçılar tarafından yarışmaya 536 fotoğraf gönderildi.
Maratonda ‘Yansıma’ adlı fotoğrafıyla Esengül Alıcı birinci, ‘Çinicilik’ adlı fotoğrafıyla Emrullah Akgün ikinci, ‘Pencere’ adlı fotoğrafıyla Ahmet Turan Kural üçüncü oldu. ‘Ayasofya Cami’ adlı fotoğrafıyla Mürsel Tahtacı ve ‘Ekinoks’ adlı fotoğrafıyla İsmail Balcı jüri tarafından mansiyon ödülüne seçildi. Ayrıca 30 fotoğrafta sergileme kategorisine layık görüldü.
Konuyla ilgili açıklama yapan İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta “İlçemizin binlerce yıllık muhteşem tarihi ve eşsiz doğal güzellikleri arasında bu değerlerin tanıtımına da katkı sağlayan bir organizasyon oldu. Ülkemiz genelinden katılan fotoğrafçılar İznik Belediyesi Ekinoks 2024 Fotoğrafçılar Maratonu’nda birbirinden güzel kareler için deklanşöre bastı. Yarışmada dereceye giren, sergileme alan ve katılan tüm fotoğrafçıları tebrik ediyorum” diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri