Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Türkiye 20 Ağustos 2024 - 16:14 Yorum: 0

Efeler Belediye Başkanı Yetişkin, Salı Pazarı’nda vatandaşlarla buluştu

Efeler’de kurulan salı pazarında vatandaşlarla bir araya gelen Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, ilçe sakinlerinin taleplerini dinledi.Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, pazar alanında yaptığı ziyarette vatandaşlarla sohb...

Efeler Belediye Başkanı Yetişkin, Salı Pazarı’nda vatandaşlarla buluştu

Efeler’de kurulan salı pazarında vatandaşlarla bir araya gelen Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, ilçe sakinlerinin taleplerini dinledi.

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, pazar alanında yaptığı ziyarette vatandaşlarla sohbet etti. Hemşehrilerinin ihtiyaçlarını ve önerilerini tek tek not alarak, sorunlara hızlı ve etkin çözümler getireceğinin sözünü verdi. Başkan Yetişkin’in pazar ziyaretinde gösterdiği bu yaklaşım, hemşehrileri tarafından takdir topladı.

Yoğun ilgi gören Başkan Yetişkin, vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektirdi. CHP Aydın Milletvekili Karakoz ve CHP Efeler İlçe Başkanı Bayırlı’nın da eşlik ettiği pazar ziyaretinde Efeler Belediyesi’nin vatandaşlarla olan güçlü bağlarını bir kez daha pekiştirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri