Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Türkiye 30 Ağustos 2024 - 14:03 Yorum: 0

Edremit’te 30 Ağustos Zafer Bayramının 102. yıl dönümü törenlerle kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Balıkesir’in Edremit İlçesinde düzenlenen törenler ile kutlandı.30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama programı sabah saatlerinde Edremit Kaymakamlığı’nda Kaymakam Ahmet Odab...

Edremit’te 30 Ağustos Zafer Bayramının 102. yıl dönümü törenlerle kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Balıkesir’in Edremit İlçesinde düzenlenen törenler ile kutlandı.
30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama programı sabah saatlerinde Edremit Kaymakamlığı’nda Kaymakam Ahmet Odabaş tarafından tebriklerin kabulü ile başladı. Kaymakamlık makamında gerçekleşen tebrigat programına; Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, 19. Motorlu Piyade Tugayı Komutanı Kurmay Albay İsmail İbiş ve Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş katıldı. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıldönümü kutlama programı tebrigat töreninin ardından saat 10:30’da Şehit Hamdibey Meydanında düzenlenen törenlerle devam etti.
Şehit Hamdibey Meydanında Atatürk Anıtına çelenklerin sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının akabinde günün anlam ve önemini belirten konuşmalar gerçekleştirildi.
Kutlama programı kapsamında halk oyunları gösterilerimi sunulmasının akabinde program resmi geçit töreni ile son buldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri