Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
16:21 Sungurlu Meslek Yüksek Okulu’nda doluluk oranı yüzde 100’e ulaştı16:19 Germencik’te 227 bin bandrolsüz tütün ele geçirildi16:19 Çatıda mahsur kalan kedi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı16:19 Dokuz ayda 537 kurtarma yaptılar16:18 Bartın’da hem yağmur hem de kar yağışı etkili oldu16:18 Deprem hatırlatması yapan Başkan Alemdar: “Dönüşüm için bir olalım, birlikt...16:18 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: "2002 yılında 8 milyar lira olarak...16:17 İsrail ordusu: "Hamas lideri Yahya Sinwar’ın ölmüş olma ihtimali araştırılı...16:17 Artvin’in Hopa ilçesinde yamaçtan kopan kayalar park halindeki 7 araca hasa...16:17 İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: “Kabine dönemimizde 166,5 ton uyuşturucu mad...16:15 Düzce’de Eylül ayında 884 konut satıldı16:14 Kadın cinayetlerine dikkat çekmek için yürüdüler16:14 Iğdır’daki kaçakçılık operasyonunda 6 tabanca ele geçirildi16:14 Rus Bakan Yardımcısı Ryabkov: “İsrail’i İran’ın nükleer altyapısına saldırm...16:14 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "2025 yılı Merkezi Yönetim Bütçesinde bütç...16:13 Davayı kazanan işçinin işbaşı yaptırılmamasına tepki16:11 İzmir’de tarım arazisinde çıkıp ormana sıçrayan yangın söndürüldü16:11 Ardahan’ın yüksek kesimlerine kar yağdı16:11 Fenerbahçe, Samsunspor maçı hazırlıklarını sürdürdü16:10 Ertuğrul Doğan’dan, Abdülkadir Ömür’e sert sözler!
Kültür 17 Ekim 2024 - 14:12 Yorum: 0

Edirne’de emekli astsubaylardan görkemli kutlama

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneğinin (TEMAD) 40. kuruluş yıl dönümü sebebiyle Edirne’de çeşitli etkinlikler yapıldı. TEMAD Edirne İl Başkanlığı tarafından ’17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü’ ve derneğin 40. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla töre...

Edirne’de emekli astsubaylardan görkemli kutlama

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneğinin (TEMAD) 40. kuruluş yıl dönümü sebebiyle Edirne’de çeşitli etkinlikler yapıldı. TEMAD Edirne İl Başkanlığı tarafından ’17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü’ ve derneğin 40. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.
’17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü’ ve derneğin 40. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla TEMAD tarafından Edirne’de çeşitli faaliyetler yapıldı. Atatürk heykeline çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan TEMAD Edirne Şube Başkanı Aydın Bildiş, "Bugün burada, vatan, millet, bayrak ve cumhuriyetin bekası için ’Ölürsem şehit, kalırsam gazi’ anlayışı ile görev yapan astsubayların gününü kutluyoruz. Dağların aslanları, denizlerin leventleri, göklerin kartalları, Vecihi Hürkuşlar, Esma Çevikler, Ömer Halisdemirler, kahraman astsubaylar. Gününüz kutlu olsun" dedi.
Her yıl 17 Ekim’de Edirne’de Astsubaylar Günü’nü coşku ile kutladıklarını belirten Bildiş, bu yıl Trakya şubelerinin de katılımı ile kutlamaların çok daha anlamlı olduğunu ve Trakya’nın bugün tek vücut, tek yürek olduğunu söyledi.
TEMAD’ın, Türkiye genelinde 100 şubeye ulaştığını ve büyümeye devam ettiğini aktaran Bildiş, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya ve kamu yararına çalışan bir sivil toplum kuruluşu olmanın sorumluluğunu yerine getirmeye devam edeceklerini ifade etti.
Tarihi boyunca asla insanlık suçu işlememiş ve her zaman mazlumun yanında yer almış bir ordunun emekli bir mensubu olmanın onurunu yaşarken, günümüzde bir terör örgütünden farksız davranan kimi devletlerin yaptıkları mezalimi görmenin de insanlık adına utancını yaşadıklarını vurgulayan Bildiş, "Yakın coğrafyamızda akan kanın ve adaletsiz savaşların bir an önce son bulmasını diliyor ve buna sebep olanları da şiddetle kınıyoruz. Yakın coğrafyamızdaki gelişmeler bize güçlü bir ordunun, milli birlik ve beraberliğin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlatmaktadır. Savunma sanayinin ve teknolojinin milli olması artık kaçınılmaz bir zorunluluk olmuştur. Son yıllarda milli imkanlarımızla geliştirilen ve kendisinden övgüyle bahsettiren savunma sistemlerimiz ve bunları büyük ustalıkla kullanan meslektaşlarımızla geleceğe daha güvenle bakmaktayız" ifadelerine yer verdi.
Bildiş’in konuşmasının ardından Saraçlar Caddesi’nde bando eşliğinde kortej yürüyüşü düzenlendi. Dev Türk bayrağı ve marşlar eşliğinde yürüyüş yapan emekli astsubaylar ve eşleri, alkışlarla izlendi.

Edirne’de emekli astsubaylardan görkemli kutlamaEdirne’de emekli astsubaylardan görkemli kutlama
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri