Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 14 Ekim 2024 - 19:06 Yorum: 0

Düzceli zanaatkarlar el sanatları pazarında buluşacak

Düzce Belediyesi İştirak Şirketi BelTem A.Ş, şehrin en önemli sosyal ve etkileşim bölgeleri konumunda bulunan pazaryerlerinin her gün hizmet verebilmesi için çalışma gerçekleştiriyor. Bu doğrultuda, Salı Pazarı, Kestane Pazarı, 2.el ve ant...

Düzceli zanaatkarlar el sanatları pazarında buluşacak

Düzce Belediyesi İştirak Şirketi BelTem A.Ş, şehrin en önemli sosyal ve etkileşim bölgeleri konumunda bulunan pazaryerlerinin her gün hizmet verebilmesi için çalışma gerçekleştiriyor. Bu doğrultuda, Salı Pazarı, Kestane Pazarı, 2.el ve antika pazarlarına ev sahipliği yapan Hamidiye Modern Pazaryeri’nin yeni müdavimi El Sanatları Pazarı olacak.
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce Belediyesi’nin öz kaynakları ile yapılan Hamidiye Modern Pazaryerinin daha verimli kullanılması ve sosyal olarak da Düzcelilere birçok açıdan hizmet verebilmesi için çalışmalar yürütüyor.
Başkan Özlü’nün direktifleri Düzce Belediyesi iştirak şirketi BelTem A.Ş’nin koordinesi ile çok yönlü kullanıma açılan, her hafta Salı günleri halk pazarının kurulduğu, Çarşamba ve Pazar günleri kestane pazarına, Cumartesi günleri ise 2. El eşya ve Antika Pazarına ev sahipliği yapan pazaryeri, yeni katılımcısını bekliyor.
Düzce’deki sanatçıların ve zanaatkarların ürünlerini hem görücüye çıkaracağı, hem de satışını yapacağı bir alan oluşturulması için Hamidiye Pazaryerinde, Perşembe günleri El Sanatları Pazarı kurulması kararlaştırıldı.
BelTem A.Ş koordinesinde kurulacak El Sanatları Pazarında, takıdan seramiğe, ahşap işçiliğinden tekstil ürünlerine kadar birçok farklı el sanatları ürün yer alacağı gibi, sanat atölyeleri ve etkinlikleri de düzenlenecek. Düzceliler, pazarda el emeği göz nuru ürünleri bulmasının yanında yerel sanatçılara da destek olabilecekler.
Perşembe günleri kurulacak pazaryerindeki tüm faaliyetler Düzce BelTem A.Ş’nin sosyal medya hesaplarından da duyurulacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri