malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Teknoloji 28 Ekim 2024 - 13:03 Yorum: 0

Düzce Üniversitesi 11 basamak birden yükseldi

Ülkemizin önde gelen sıralama kuruluşlarından URAP’ın yaptığı 2024-2025 Türkiye Özel Sıralamasında Düzce Üniversitesi, 11 basamak birden yükselerek Türkiye genelinde 45. sırada yer alma başarısı gösterdi.Akademik performansını ve eğiti...

Düzce Üniversitesi 11 basamak birden yükseldi

Ülkemizin önde gelen sıralama kuruluşlarından URAP’ın yaptığı 2024-2025 Türkiye Özel Sıralamasında Düzce Üniversitesi, 11 basamak birden yükselerek Türkiye genelinde 45. sırada yer alma başarısı gösterdi.
Akademik performansını ve eğitim kalitesini her geçen yıl daha da ileri taşıyan Düzce Üniversitesi, 2024-2025 Türkiye Sıralamalarında önemli bir yükseliş gerçekleştirdi. Tüm Üniversiteler Genel Sıralamasında geçen yıl 56. sırada yer alan Düzce Üniversitesi, 11 basamak daha yükselerek 45. sıra ile ülkemizdeki en iyi 50 üniversite arasında girdi.
2022-2023 döneminde 63, 2023-2024 döneminde 56, 2024-2025 döneminde ise 45. sıra ile büyük bir başarısı ivmesi yakalayan Düzce Üniversitesi, Tıp Fakültesi’nde de başarı grafiğini yukarı taşıdı. 2023-2024 URAP sıralamasında Tıp Fakültesi Olan Üniversiteler arasında 44. sırada yer alan Düzce Üniversitesi, 2024-2025 döneminde ise 8 sıra yükselerek 36. sıraya yerleşti. Bu yükseliş, Düzce Üniversitesi’nin sağlık alanındaki akademik yetkinliğini ve araştırma faaliyetlerindeki performansını gözler önüne serdi. Düzce Üniversitesi hem genel sıralamada, hem de Tıp Fakültesi sıralamasında gösterdiği bu başarı ile eğitim ve araştırma alanlarındaki iddiasını bir kez daha kanıtlamış oldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri