Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23:15 ABD’de başkan adayı Trump’a yönelik 3. suikast girişimi engellendi23:14 Çifte cinayetin ardından silah ticareti anlaşmazlığı çıktı22:57 Zayn Sofuoğlu, 2 tekerden sonra 4 tekerde de şampiyonluğunu ilan etti22:52 ABD’de Riverside County Şerifi Chad Biancoeski, başkan adayı Donald Trump’a...22:41 Dışişleri Bakanlığı: “BMGK üyeleri İsrail’in saldırılarına engel olmakla yü...22:36 İsmail Turgut Öksüz, Trabzonlu dernek başkanlarıyla bir araya geldi22:33 Yeni doğmuş bebeği havalimanında klozete bırakıp Türkiye’den kaçmaya çalışa...22:21 Antalya’da motosiklet ile hafif ticari araç çarpıştı: 2 yaralı22:13 Yenidoğan çetesi hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı22:08 Hizbullah: “Saldırı Filistin halkına destek vermek, Lübnan’ı ve halkını sav...22:03 Çorum’da otomobil istinat duvarına çarptı: 3 yaralı21:57 Kadınlar pota derbisi Fenerbahçe’nin21:50 TFF 3. Lig: Bursaspor: 3 - Kahramanmaraşspor : 021:44 Samsun’da 730 gram metamfetamin ele geçirildi21:43 TBMM Başkanı Kurtulmuş: “İlk 4 maddeyle ilgili bir tartışma söz konusu deği...21:39 Kontrolden çıkan otomobil şarampole uçtu21:38 Kilis’te motosiklet devrildi: 2 yaralı21:37 1 kişinin öldüğü yan bakma kavgasında adliyeye sevk edilen 6 kişiden 1’i tu...21:31 Hizbullah tarafından İsrail’de düzenlenen saldırıya ilişkin yapılan açıklam...21:31 Hizbullah’ın İsrail’deki askeri üsse düzenlediği dronlu saldırıda yaralı sa...
Spor 15 Mayıs 2024 - 17:25 Yorum: 0

Dursun Özbek: “Galatasaray Spor Kulübü Genel Kurulu bize bana ve arkadaşlarımla bu işleri yapmam için oy birliği ile yetki verdi”

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, “Galatasaray Spor Kulübü Genel Kurulu bize bana ve arkadaşlarımla bu işleri yapmam için oy birliği ile yetki verdi. Oy birliğinin anlamı çok farklıdır” dedi.Galatasaray’da 25 Mayıs’ta gerçekleştirilece...

Dursun Özbek: “Galatasaray Spor Kulübü Genel Kurulu bize bana ve arkadaşlarımla bu işleri yapmam için oy birliği ile yetki verdi”

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, “Galatasaray Spor Kulübü Genel Kurulu bize bana ve arkadaşlarımla bu işleri yapmam için oy birliği ile yetki verdi. Oy birliğinin anlamı çok farklıdır” dedi.
Galatasaray’da 25 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olağan seçimli genel kurulu öncesi başkan adaylığını açıklayan Dursun Aydın Özbek, Ankara Sanayi Odası’nda Ankara Galatasaraylı Yönetici ve İş Adamları Derneği üyeleri ile bir araya geldi.

“Biz bu icraatın hesabını vereceğiz”
Galatasaray’da seçimlerin bayram havasında yaşandığını belirten Başkan Özbek, “Şimdi iki adaylı bir seçime gidiyoruz. Ben de aynı temennideyim. Yani kim hak ediyorsa, Galatasaray’a verdiği hizmette, kim öne geçmişse en iyi hizmeti verecekse onun kazanması, Galatasaray’ın kazanması anlamına gelir. Bir bayram havasında bir seçime gidiyoruz. İki seneden beri icraat yapıyoruz. Biz bu icraatın hesabını vereceğiz. Dolayısıyla bizim için çok önemli. Galatasaray’ın büyümesine destek olacak bir seçim havası olmasını diliyorum. Herkes yapacağı icraat anlatsın, projelerini anlatsın” ifadelerini kullandı.

"Florya arazisinde şu anda ihale süreci devam ediyor"
Olağan seçimli genel kurulda başkan adaylığını açıklayan bir diğer isim Süheyl Batum’un Florya’daki arazi hakkında açıklamaları üzerine değerlendirmede bulunan Özbek, şu ifadeleri kullandı:
“Florya arazisinde şu anda ihale süreci devam ediyor. Belki bilmedikleri yahut da yapılan tenkitlerin bir kısmı enformasyon, bilgi eksikliğine dayandığını görüyorum. Tabii onlar da iyi niyetle Galatasaray’ın menfaatlerini savunmak istiyorlar. Geldiğimiz durum şu, Florya projesi yani genel kuruldan aldığımız yetki çerçevesinde genel kuruluna aldığımız yetkide noktasından, bir bir ne yazıyorsa o süreçtedir. Şu ana kadar herhangi bir ihale yapılmış değil. Herhangi bir sözleşme imzalanmış değil. Herhangi firmayla mutabakat yapılmış değil. Yani ben bu mesajın üzerine basa basa tekrar söylüyorum. Çünkü yapılan yorumlar, ihale yapıldı. Eksik, ihale yapılmadı. İhale yapılırsa da genel kurulun bize verdiği yetki çerçevesinde yapacağız. Yani buradaki en önemli mesaj şu, Galatasaray Spor Kulübü Genel Kurulu bize bana ve arkadaşlarımla bu işleri yapmam için oy birliği ile yetki verdi. Oy birliğinin anlamı çok farklıdır. Bir emaneti taşıyorsunuz Galatasaray Spor Kulübü’nün emanetini. O insanlar size oy birliğiyle bu işi yapmanız için yetki veriyor. Yani mesuliyetiniz yüz bin kat daha artıyor. Biz bu mesuliyetin farkındayız. Dolayısıyla biz santimine kadar ne yetki aldıysak tekraren söylüyorum aynı prosedürü takip ediyoruz. Şu anda o prosedürün içindeyiz. Görüşmelerimizi bu çerçevede yapıyoruz zamanı gelince televizyondan yayınlayacağız. Zamanı gelince ihale komisyonlarına zarflar gidecek. Her şey şeffaf, Galatasaray’a yakışır şekilde yapılır.”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri