Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 07 Kasım 2023 - 11:08 Yorum: 0

Duayen tiyatrocu Uygur kardeşler ’Çukurören Biberi’ne hayran kaldı

Ünlü oyuncu Nejat Uygur’un oğulları duayen tiyatro oyuncuları Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler, ’Çukurören Biberi’ne hayran kaldı.Geçtiğimiz günlerde “Hey gidi günler” şarkılı interaktif komedi gösterisi ile Bileciklilere kahkalarla do...

Duayen tiyatrocu Uygur kardeşler ’Çukurören Biberi’ne hayran kaldı

Ünlü oyuncu Nejat Uygur’un oğulları duayen tiyatro oyuncuları Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler, ’Çukurören Biberi’ne hayran kaldı.
Geçtiğimiz günlerde “Hey gidi günler” şarkılı interaktif komedi gösterisi ile Bileciklilere kahkalarla dolu bir gece yaşatan Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler, oyun sonrası kendilerine ikram edilen ’Çukurören Biberi’ne hayran kaldı. Yaklaşık 150 yıllık bir ata tohumundan elde edilen ve Çukurören Köyünde yetişerek özel bir dizilim ile köy evlerinin duvarlarını süsleyen biberleri boyunlarına asarak biberin tanıtımına katkı sağladılar. Yayınladıkları videodan sonra çıktıları turne kapsamında da biberi turne boyunca hem gezdirdiler, hem tanıttılar hem de tattırdılar.
Aldıkları en güzel hediye olduğunu ve acısıyla meşhur olduğunu ve herkesin bu lezzeti yatması gerektiğini belirten Uygur kardeşlerin, Kasım ve Aralık aylarında yeniden Bilecik’teki tiyatro severler ile iki güzel oyun ile buluşacağı öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri