Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
16:28 Devriye gezen jandarma ekipleri aranan şahsı yakaladı16:27 Şırnak’ta gösteri ve yürüyüşler 3 gün yasaklandı16:26 Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi bahçesinde cinayet16:26 Atatürk’ün Manisa’ya gelişinin 99. yıl dönümü kutlandı16:25 Artvin’de 8 kilogram kubar esrar ele geçirildi16:25 Tescilli Şebin cevizinde hasat başladı16:24 Gümüşhane’de polisler öğrencileri hırsızlık ve dolandırıcılık suçları hakkı...16:24 Jandarma kaçak ağ operasyonunda bin metre ağı imha etti16:23 Yalova’da otomobilin çarptığı bisikletli çocuğun beyin ölümü gerçekleşti16:23 Fatih’te cenaze namazı kılınırken yaşadığı belirlenen adamın nabzının attığ...16:21 Büyükşehir’den ‘Estetik Bursa’ mesaisi16:20 18 ayrı suç kaydı olan ve hapis cezasıyla aranan şahsı jandarma yakaladı16:18 Uyuşturucu bağımlısı gencin bıçakladığı komşularına silah çektiği anlar kam...16:14 Diyarbakır’da hafif ticari aracın çarptığı yaşlı adam ağır yaralandı16:14 Afyonkarahisar’da “Gazze’nin Sesi ve Gençlik” konulu söyleşi16:13 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yalçın: "İsrail’in şımarıklığının Orta Doğ...16:10 Ters yön kuralına uymayan sürücülere 1 milyon lira ceza kesildi16:09 Tır alt geçitten geçerken tomrukları yola düşürdü16:09 Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Gazze’de 1 yıldır devam eden soykırım tüm insanlığı...16:09 Bakan Şimşek: “İşsizlik oranı ağustosta aylık 0,3 puan düşüşle yüzde 8,5 ol...
Sahil Park
Ekonomi 21 Mayıs 2024 - 10:39 Yorum: 0

DTO’da Kadın Liderlerle Dönüşüm Buluşmaları başlıyor

Türkiye Soroptimist Kulüpleri Federasyonu (TSKF), Kadının Ekonomik Güçlendirilmesi Çalışma Grubu, ‘Kadın Liderlerle Dönüşüm Buluşmaları’nı Denizli Ticaret Odası’nın (DTO) iş birliği ile gerçekleştirilecek.İkincisi gerçekleşecek ol...

DTO’da Kadın Liderlerle Dönüşüm Buluşmaları başlıyor

Türkiye Soroptimist Kulüpleri Federasyonu (TSKF), Kadının Ekonomik Güçlendirilmesi Çalışma Grubu, ‘Kadın Liderlerle Dönüşüm Buluşmaları’nı Denizli Ticaret Odası’nın (DTO) iş birliği ile gerçekleştirilecek.

İkincisi gerçekleşecek olan etkinlik 23 Mayıs 2024 Perşembe günü saat 14.00’da DTO’nun Meclis Salonu’nda olacak. Toplantının açış konuşmalarını DTO Başkan Yardımcısı Melek Sözkesen Kartay ile TSKF Başkanı Betül Elmasoğlu yapacak. TSKF Kadının Ekonomik Güçlendirilmesi Çalışma Grubu Koordinatörü Dilek Cesur’un moderatörlüğündeki Kadın Liderlerle Dönüşüm Oturumunda ise Feyza Narlı, katılımcılara tecrübelerini aktaracak. Oturum, saat 16.00’da sona erecek.

“İş kadınlarımızı davet ediyoruz”
Denizli iş dünyasını toplantıya davet eden DTO Başkanı Uğur Erdoğan, “Kadınlarımızı, özellikle Denizli ölçeğinde iş dünyamızın olmazsa olmazlarıdır. Şehrimizde her üç vatandaşımızdan biri çalışandır ve her üç çalışanımızdan biri de kadındır. Sanayimizin özellikle de öncü durumdaki el emeği yoğun olan tekstil ve konfeksiyon sektörümüzün temel direğidirler. Onların daha fazla istihdamda ve özellikle de yönetimlerde yer almasını istiyoruz ve önemsiyoruz. DTO tarihinde bir ilke imza atarak iki dönemdir yönetimlerimizde kadınlara yer verdik; yönetim kurulu başkan yardımcımız da başarılı bir iş kadını. TOBB Denizli İl Kadın Girişimciler Kurulunun da koordinatörü, hamisiyiz. Sayılarının zamanla daha da artmasını diliyoruz” dedi.

Amaç, toplumsal farkındalık oluşturmak
TSKF, kadınların ve genç kızların hayatlarını geliştirmek için birbiriyle koordineli çalışan küresel bir gönüllü hareketi olan Uluslararası Soroptimist Federasyonu’nun bir parçası olarak, Türkiye’de çalışma grupları aracılığı ile kadın ve kız çocuklarının toplumdaki yerini güçlendirmeye yönelik faaliyetler yürütüyor. Bu kapsamda başlattığı Kadın Liderlerle Dönüşüm Buluşmalarını da yıl boyunca sürdürecek. Türkiye’nin farklı illerindeki iş dünyası temsilcileri ile iş insanlarını bir araya getirerek kadınların yönetim kurullarında ve üst düzeyde yer alması ile ilgili toplumsal bir farkındalık oluşturmaya çalışacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri