malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
22:12 Bronckhorst: "İyi bir takıma karşı oynayacağız"22:00 TUSAŞ çalışanının kardeşi: "İlk haberi duyduğumda tatbikat mı acaba diye dü...21:58 Diyarbakır anneleri, kendilerini ziyaret etmeyen CHP Genel Başkanı Özel’i k...21:58 Manisa Büyükşehir Belediyesinden ’mavi dil’ hastalığına karşı mücadele21:58 Adana’da kahvehanede silahlı saldırı: 1 ölü21:57 TESK Başkanı Palandöken: “Terör hiçbir zaman hedefine ulaşamayacak”21:53 İstanbul merkezli 3 ildeki FETÖ operasyonunda 2 tutuklama21:53 Şehitlerin cenazeleri Kahramankazan Devlet Hastanesi’ne getirildi21:50 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Yaralılarımızın çoğu iyi durumda."21:49 Hizbullah, Tel Aviv’e hedef aldı21:34 Savunma Sanayii Başkanı Görgün: "Biriz ve birlikteyiz, TUSAŞ’ı hedef alan a...21:33 İçişleri Bakanı Yerlikaya: "Maalesef şehit sayımız 5 olmuştur"21:21 ABD Dışişleri Bakanı Blinken, Ankara’daki terör saldırısını kınadı21:20 Saldırı öncesi teröristler güvenlik kamerasına yansıdı21:16 Veliler öğrencilerin önünde saç saça baş başa kavga etti21:15 Milli Savunma Bakanı Güler: "En son terörist ortadan kaldırılıncaya kadar b...21:12 Alanya’da plaj futbol finalinde şampiyon Gümüldürspor21:11 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Vietnam Başbakanı Pham ile bir araya geldi21:08 Okan Buruk: "Yunus Akgün için ortada ceza verilecek bir şey olduğunu düşünm...20:57 İçişleri Bakanı Yerlikaya: "Büyük ihtimalle saldırıyı terör örgütü PKK’nın...
Spor 23 Ekim 2024 - 20:42 Yorum: 0

Dries Mertens: “İki senedir şampiyon olduk, üçüncüsünü yapmak istiyoruz”

Galatasaray’ın Belçikalı futbolcusu Dries Mertens, 4-3 kazandıkları Elfsborg maçının ardından yaptığı açıklamada, “İki seneden beri buradayım. İki senedir şampiyon olduk. Bu sene üçüncü senem ve üçüncüsünü yapmak istiyoruz” dedi.Galata...

Dries Mertens: “İki senedir şampiyon olduk, üçüncüsünü yapmak istiyoruz”

Galatasaray’ın Belçikalı futbolcusu Dries Mertens, 4-3 kazandıkları Elfsborg maçının ardından yaptığı açıklamada, “İki seneden beri buradayım. İki senedir şampiyon olduk. Bu sene üçüncü senem ve üçüncüsünü yapmak istiyoruz” dedi.
Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 3. hafta maçında İsveç ekibi Elfsborg’u 4-3 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından sarı-kırmızılıların Belçikalı futbolcusu Dries Mertens, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Sezon başında Turkcell Süper Kupa maçında Beşiktaş’a 5-0 mağlup olmalarının kendileri için ekstra bir motivasyon oluşturup oluşturmadığıyla ilgili soru üzerine Mertens, “Ekstra motivasyon oldu bize. Sadece bu maç özelinde değil, lige başladığımızda da bize ekstra motivasyon oldu. Bu şekilde olmaması gerekiyordu. Ligde iyi bir takım olduğumuzu gösterdik ve iyi bir şekilde devam edeceğimizi düşünüyorum” yanıtını verdi.
Bu sezon Galatasaray’ın öne geçtiği maçlarda çok gol yemesiyle alakalı gelen soru üzerine de değerlendirme yapan tecrübeli futbolcu, “Dikkat etmemiz lazım. Bu kadar gol yememizin nedenini ben de bilmiyorum, bilsem söylerdim” şeklinde konuştu.

“İki senedir şampiyon olduk, üçüncüsünü yapmak istiyoruz”
Bu sezon ligde şampiyonluk yolundaki rakiplerinin de iyi kadrolar kurduğunu fakat bu sene de şampiyon olmak istediklerini belirten 37 yaşındaki futbolcu, “Gördüğümüz kadarıyla bu sene Beşiktaş iyi oyuncular aldı, Fenerbahçe ve Samsunspor da aynı şekilde. İyi bir performans da sergilediler. Bizim yapmamız gereken kendi performansımızı ortaya koyup, daha iyisini yapmak. İki seneden beri buradayım. İki senedir şampiyon olduk. Bu sene üçüncü senem ve üçüncüsünü yapmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“Bu dizilişe gelecekte adapte olabileceğimizi düşünüyorum”
Galatasaray’ın Elfsborg karşısındaki taktik dizilişiyle alakalı da gelecekte adaptasyon sağlayabileceklerini söyleyen Dries Mertens, “Hocamızın daha önce kendi aklından geçirdiği ve uygulamak istediği bir şeydi. Bugün de bunu uygulamak istedi. Tabii detaylarını ona sormak lazım. Gelecekte buna adapte olabileceğimizi düşünüyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri