Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Spor 13 Haziran 2024 - 15:55 Yorum: 0

Dr. Gençoğlu, Dünya Kick Boks organizasyonları birliği eğitim komitesi üyeliğine seçildi

ETÜ Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Cebrail Gençoğlu, Dünya Kick Boks Organizasyonları Birliği Eğitim Komitesi üyeliğine seçildiErzurum Teknik Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Cebrail...

Dr. Gençoğlu, Dünya Kick Boks organizasyonları birliği eğitim komitesi üyeliğine seçildi

ETÜ Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Cebrail Gençoğlu, Dünya Kick Boks Organizasyonları Birliği Eğitim Komitesi üyeliğine seçildi
Erzurum Teknik Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Cebrail Gençoğlu, World Association of Kickboxing Organizations (WAKO)’da yapılan seçimle Eğitim Komitesi üyeliğine seçilmiştir.
Dr. Gençoğlu, beş yıldır aktif olarak sürdürdüğü Uluslararası Sporcu Komitesi üyeliğinin yanı sıra, 2024 yılında yapılan seçimle Eğitim ve Öğrenci Komitesi üyeliğine seçildi.
Eğitim Komitesi’nin başkanlığını Hırvatistan’dan Dino Bolosevic yürütmekte olan Komite üyeleri arasında İrlanda, Singapur ve Hırvatistan’dan temsilciler de bulunuyor.
Komitenin amacının, WAKO’nun sportif organizasyonları ve bilimsel gelişmeleri izlemek ve eğitim alanında destekleyici bir rol üstlenmek olduğu belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri