malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 18 Ekim 2024 - 13:59 Yorum: 0

Diyarbakır’dan Avrupa’ya eğitim hareketi

Diyarbakır’da 3 idareci ile 6 öğretmen ’Öğretmen Eğitimi ve İşbaşı Gözlem Projesi’ çerçevesinde Finlandiya ve Romanya’da eğitim tekniklerini inceledi.Diyarbakır’da Şehit Polis Mehmet Erçin İlkokulu, Erasmus Programı kapsamında önemli b...

Diyarbakır’dan Avrupa’ya eğitim hareketi

Diyarbakır’da 3 idareci ile 6 öğretmen ’Öğretmen Eğitimi ve İşbaşı Gözlem Projesi’ çerçevesinde Finlandiya ve Romanya’da eğitim tekniklerini inceledi.
Diyarbakır’da Şehit Polis Mehmet Erçin İlkokulu, Erasmus Programı kapsamında önemli bir projeye imza attı. Okulun 3 idarecisi ve 6 öğretmeni, ’Öğretmen Eğitimi ve İşbaşı Gözlem Projesi’ çerçevesinde Finlandiya ve Romanya’da eğitim tekniklerini inceledi. Yapılan çalışmanın Diyarbakır’daki eğitim kalitesini artırmak için önemli bir çalışma olduğu belirtildi.
Şehit Polis Mehmet Erçin İlkokulu Müdürü Yıldırım Barut ve ekibi, yurt dışında edindikleri bilgileri veliler ve diğer öğretmenlerle paylaşarak yerel eğitim sistemine katkı sağlamayı hedefliyor. 2021-2027 yılları arasında yürütülen Erasmus+ Programı, Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen projelerle eğitim, gençlik ve spor alanlarında fırsatlar sunuyor. Ayrıca, okul "Mutlu Akranlar Okulu" Projesi ile akran zorbalığını önlemeye yönelik farkındalık etkinlikleri düzenliyor.

Diyarbakır’dan Avrupa’ya eğitim hareketiDiyarbakır’dan Avrupa’ya eğitim hareketi
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri