malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 24 Ekim 2024 - 16:40 Yorum: 0

Diyarbakır anneleri TUSAŞ saldırısı nedeniyle PKK’yı lanetledi

Diyarbakır anneleri, dün HDP İl Başkanlığı binası önünde Ankara’da TUSAŞ’a yapılan terör saldırısı nedeniyle PKK’yı lanetledi.Terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarına kavuşmak isteyen ailelerin, 3 Eylül 2019’da HDP il binası ö...

Diyarbakır anneleri TUSAŞ saldırısı nedeniyle PKK’yı lanetledi

Diyarbakır anneleri, dün HDP İl Başkanlığı binası önünde Ankara’da TUSAŞ’a yapılan terör saldırısı nedeniyle PKK’yı lanetledi.
Terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarına kavuşmak isteyen ailelerin, 3 Eylül 2019’da HDP il binası önünde başlattığı oturma eylemi, aralıksız devam ediyor.
Aileler, Ankara’da TUSAŞ’a yapılan terör saldırısı nedeniyle bölücü terör örgütü PKK aleyhine sloganlar atarak kınadı.
Aileler adına konuşma yapan Süleyman Aydın, yıllardır milletin kanını döken hain terör örgütü PKK’nın, bir kez daha kirli yüzünü göstermiş olduğunu söyledi.
“Ankara’da TUSAŞ’ta yapılan terör saldırısında yaşamını yitiren tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz” diyen Aydın, “Evlat nöbeti tutan anne ve babalar olarak azimle burada terörle mücadelemize sonuna kadar mücadele edeceğiz. Terör örgütü PKK bilsin ki, tek bir evladımız örgütte olduğu müddetçe sonuna kadar bu mücadelemize devam edeceğiz. Sonuna kadar terör örgütü PKK’yı lanetliyoruz” dedi.

Diyarbakır anneleri TUSAŞ saldırısı nedeniyle PKK’yı lanetlediDiyarbakır anneleri TUSAŞ saldırısı nedeniyle PKK’yı lanetledi
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri