malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
04:12 İsrail Filistin’de katliamlarını sürdürüyor03:22 Bartın’da alkollü sürücü dehşeti: Park halindeki 6 araca çarparak durabildi02:14 Bartın’da şişeli, bıçaklı "kadına bakma" kavgası: 2 yaralı02:13 Isparta’da korkutan yangın: 5 katlı eğlence merkezi alev alev yandı01:34 Dörtyol’da 9 araca 89 bin TL ceza uygulandı01:20 Bakan Göktaş: "Şeyma kızımız Bakanlığımızın gözetimine alınmış ve sağlık ko...01:15 Savur’da 2 mahalle 2 gün süre ile “Geçici Özel Güvenlik Bölgesi” ilan edild...01:12 Mardin’de 2 mahallede sokağa çıkma yasağı ilan edildi00:28 Tuz Mağarası’nda "Ağrı Dağı Solunum Zirvesi-2" düzenlendi00:28 Vali Önder Bakan’dan acil serviste çat kapı inceleme00:26 Başkan Zeyrek, 6 aydaki değişim ve dönüşümü anlattı00:15 Elazığ’da beton mikseri ile traktör çarpıştı: 1 yaralı00:15 Kaza yapan sürücü başka bir aracın çarpması sonucu ağır yaralandı00:14 Elazığ’da düğün salonunda bıçaklı kavga: 4 yaralı00:13 İsmail Akbay anısına Tirilye’de bilim buluşması00:07 CHP Genel Başkanı Özel: "Bu işe bulaşan bütün hastanelere Salı günü Meclis’...00:06 İsrail, Hamas lideri Sinwar’ın ailesiyle tünelde yürüdüğü görüntüleri payla...23:52 MHP’li Özdemir: "Vatanımızda gözünüz varsa size bu toprakların altını vaat...23:52 Otomobilin çarpıp kaçtığı motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti23:47 Reyap Hastanesi’ndeki hastalar kamu hastanelerine sevk edildi
Yaşam 29 Ocak 2024 - 16:12 Yorum: 0

Dinek Dağı beyaz örtüyle kaplandı, gölet dondu: Eşsiz manzarada karın keyfini çıkardılar

Kırıkkale’de bin 744 rakımlı Dinek Dağı’na yağan karla birlikte oluşan eşsiz manzara dron ile havadan görüntülendi. Dağa çıkan vatandaşlar da naylon ve kızaklarla karda kayarak, eğlenceli vakit geçirdi.Kırıkkale’de kurak geçen günlerin...

Dinek Dağı beyaz örtüyle kaplandı, gölet dondu: Eşsiz manzarada karın keyfini çıkardılar

Kırıkkale’de bin 744 rakımlı Dinek Dağı’na yağan karla birlikte oluşan eşsiz manzara dron ile havadan görüntülendi. Dağa çıkan vatandaşlar da naylon ve kızaklarla karda kayarak, eğlenceli vakit geçirdi.
Kırıkkale’de kurak geçen günlerin ardından bin 744 rakımlı Dinek Dağı beyaz örtüyle kaplandı. Atlı Safari ve Doğa Parkı’nda dron ile çekilen kar manzarasında kartpostallık görüntüler ortaya çıktı. Dağın yamacında bulunan sulama göleti de soğuk havadan dolayı dondu. Tesise gelen vatandaşlar karın keyfini çıkardı. Bazı vatandaşlar naylonlar ve kızakla kayak yaptı, bazıları da manzaraya karşı salıncakta sallandı.
Karın keyfini çocuklarıyla birlikte çıkardığını belirten Büşra Arısan, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, Dinek Dağı’nda karı gördüklerinden dolayı da mutlu olduklarını söyledi.
Karda oynamanın eğlenceli olduğunu ifade eden Arısan, "Çocuklarımla beraber güzel vakit geçirmek için Dinek Dağı yakın olması sebebiyle Kırıkkale merkezde de kar olmaması sebebiyle bu tarafa geldik. Hem doğası hem hem de tesisleri çok güzel. Çocukların da oynaması için kar olması bizleri sevindirdi. Çocuklarımızla beraber güzelce vakit geçiriyoruz. Karda yürüyorlar, en azından karı gördüler mutluyuz. Herkes gelebilir, ’kar yok’ diye biz de tereddüt etmiştik. Burada da yeterli miktarda kar görebilirler. Çok güzel bir yer" diye konuştu.
Atlı Safari ve Doğa Parkı personeli Kenan Demiroğlu ise, "Çok şükür geçen haftaya nazaran yağdı. Güzel kar var bu hafta. Seviniyoruz kar yağdığı için. Bayağıdır yağmıyordu. Bu hafta şükür azda olsa yağdı, halkın yüzünü güldürdü" ifadesini kullandı.
Çocuklarıyla birlikte Dinek Dağı’nda eğlenceli vakit geçirdiklerini anlatan Serkan Arısan da tesislerdeki hizmetten dolayı memnun kaldıklarını ifade etti.
Eymen Arısan ise, kardeşiyle birlikte karda eğlendiklerini belirterek, "Geldiğimiz iyi oldu yani sıkılıyorduk evde. Kardan adam yaptık kardeşimle eğlendik" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri