malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:26 Yeşilırmak Nehri’nin kıyısına çuvallar dolusu soğan ve patlıcan döküldü08:25 Kış aylarının vazgeçilmez lezzeti ’oricik’ yapımına başlandı08:23 Ayvalık’ta 16’sı çocuk toplam 33 düzensiz göçmen yakalandı08:15 Avrupa hayalleri kamyonet kasasında kaldı08:13 Dere kenarında kesilmiş ve yakılmış ceset bulunmuştu, polis iğneyle kuyu ka...07:36 Zeytinburnu’nda iş merkezindeki yangını söndürme çalışmaları 13 saattir sür...03:06 Irak İslami Direniş Örgütü: 4 İsrail hedefine yönelik İHA saldırısı gerçekl...02:23 17. Anadolu Spor Ödülleri sahiplerini buldu02:18 Hukuk muhakemelerindeki ücret tarifeleri Resmi Gazete’de02:09 BEUN’da “100. Yıl Mühendislik Kongresi” Başladı02:07 Cumhuriyet bisiklet turu 101. yılında Zonguldak’ta düzenlenecek01:50 Cumhurbaşkanlığına Cevdet Yılmaz’ın vekalet etmesine dair tezkere Resmi Gaz...01:12 Yüksekova’ya kış erken geldi: Lapa lapa kar yağışı başladı01:07 Uluslararası hazır yemek zinciri McDonald’s’ın adı ABD’de gıda skandalına k...00:50 Yurt odasında biriktirilen çok sayıda çakmak gazı patladı: 1 ağır yaralı23:37 Kahramanmaraş’ta orman yangını23:30 Ankara’da 8 araçlı zincirleme kaza: 1 yaralı23:25 İsrail ordusu, Hizbullah lideri Nasrallah’ın halefi Haşim Safiyuddin’in öld...23:12 Cinayetle biten trafik kavgasının şüphelilerinden 7’si tutuklandı23:12 Aile katliamında ölü sayısı 3’e yükseldi, şüpheli tutuklandı
Yaşam 21 Aralık 2023 - 10:19 Yorum: 0

Dinamit ile patlatılan binalar bir bir yıkılıyor

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrasında ağır hasar raporu verilen binalarda dinamit ile kontrollü yıkım sürüyor.Dulkadiroğlu ilçesindeki 37 bloklu Güneşevler Sitesi’ne 6 Şubat depremlerinden sonra ağır hasar raporu ve...

Dinamit ile patlatılan binalar bir bir yıkılıyor

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrasında ağır hasar raporu verilen binalarda dinamit ile kontrollü yıkım sürüyor.
Dulkadiroğlu ilçesindeki 37 bloklu Güneşevler Sitesi’ne 6 Şubat depremlerinden sonra ağır hasar raporu verildi. Yıkım kararı verilen sitedeki binalarda dinamit ile yıkım çalışmaları devam ediyor. Çevrede güvenlik önlemleri alan ekipler geri sayım yaptıktan sonra patlatma işlemini gerçekleşiyor. Ekiplerin geri sayımı ile 3 bina saniyeler içinde yerle bir oldu.
Güneşevler Sitesi’nde yerinde dönüşüm yapılacağını söyleyen mahalle muhtarı Mehmet Tolukeser, “37 binamız vardı bin 540 daireden oluşan. Şu ana kadar binalarımızın yarısı yıkıldı. Yılbaşına kadar ise yıkımın tamamlanmasını planlıyoruz. Yerinde dönüşüm projesi ile zemin artı dört olarak kabullenildi halkımız ile istişare halindeyiz. Yüzde 51’i yakalandığında tabii yerlerimiz uygun ise yerinde dönüşümü istiyoruz” diye konuştu.
Bir depremzede ise, “Burada yıkımları takip ediyoruz ve binalarımızın yerine yerinde dönüşüm istiyoruz” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri