Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Yaşam 01 Ağustos 2024 - 12:24 Yorum: 0

Didim’de üreticiler bilgilendirildi

Aydın’ın Didim ilçesinde sahaya inen ilçe tarım ekipleri 2024 yılı üretim sezonunda karşılaşılan sorunları konuşurken, özellikle pamuk ve zeytin yetiştiriciliği konusunda çiftçileri bilgilendirdi.Didim İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğ...

Didim’de üreticiler bilgilendirildi

Aydın’ın Didim ilçesinde sahaya inen ilçe tarım ekipleri 2024 yılı üretim sezonunda karşılaşılan sorunları konuşurken, özellikle pamuk ve zeytin yetiştiriciliği konusunda çiftçileri bilgilendirdi.

Didim İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, üreticilerin bilgilendirilmesi hedefiyle çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu çerçevede sahaya inen ekipler, Akyeniköy, Balat ve Akköy mahalle muhtarlarının da katılımıyla akşam toplantıları gerçekleştirdi. Üreticilerle bir araya gelen ekipler, 2024 yılı üretim sezonunda karşılaşan sorunlar hakkında istişarelerde bulunurken, özellikle pamuk ve zeytin yetiştiriciliği konusunda bilgilendirme yaptı.

Konu ile ilgili Didim İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada "Akyeniköy Mahallemizde yapılan çiftçi toplantımıza Aydın İl Müdür Yardımcısı Ali Rüstem Şanlı, Koordinasyon Şube Müdürü Adem Kaplan, Bitkisel Üretim Şube Müdürü Ömer Çiçek, İlçe Müdürü Alamettin Hatipoğlu, Ziraat Odası Başkanı Hilmi Yıldırım, Akyeniköy, Balat ve Akköy muhtarlarımızın katılımıyla çiftçilerimizin ve üreticilerimizin 2024 yılı üretim sezonunda karşılaştıkları sorunlar hakkında karşılıklı konuşuldu. Özellikle pamuk ve zeytin yetiştiriciliği konusunda bilgilendirme yapıldı. Tarımsal konularda üreticilerin sorunları dinlenip çözüm önerileri noktasında istişarede bunuldu" ifadeleri yer aldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri