malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 21 Kasım 2023 - 16:38 Yorum: 0

Dev dalgalar sebebiyle çöken yolda onarım çalışması başlatıldı

Kastamonu’nun Cide ilçesinde etkili olan fırtına sırasında dev dalgalar sebebiyle çöken Cide-Bartın karayolunda onarım çalışması başlatıldı.Kastamonu’nun Cide ilçesinde önceki gün başlayan fırtına sırasında dev dalgalar, Cide-Bartın ar...

Dev dalgalar sebebiyle çöken yolda onarım çalışması başlatıldı

Kastamonu’nun Cide ilçesinde etkili olan fırtına sırasında dev dalgalar sebebiyle çöken Cide-Bartın karayolunda onarım çalışması başlatıldı.
Kastamonu’nun Cide ilçesinde önceki gün başlayan fırtına sırasında dev dalgalar, Cide-Bartın arasında ulaşımın sağlandığı D-010 karayolunda göçük yaşanmasına sebep olmuştu. Dev dalgalar sebebiyle yolda su birikintileri de oluştu. Bir kısmı çöken yolda trafik kontrollü olarak tek şeritten sağlanırken, fırtınanın etkisini yitirmesinin ardından çalışma başlatıldı. Karayolları ekipleri sahil şeridindeki karayolunda çöken alanları iş makineleri ile dolduruyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri