Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Kültür 05 Şubat 2024 - 12:12 Yorum: 0

Depremlerin objektiflere yansıyan acı yüzü ‘Zilzal’ kitabında yayımlandı

Erzincan, Adapazarı, Hatay, Kahramanmaraş ve Gaziantep depremlerine ait fotoğrafların yayımlandığı ‘Zilzal’ kitabı okuyucuları ile buluştu.Türkiye Yazarlar Birliği Erzincan Şube Başkanı Gazeteci Yazar Halil İbrahim Özdemir, Erzincan, A...

Depremlerin objektiflere yansıyan acı yüzü ‘Zilzal’ kitabında yayımlandı

Erzincan, Adapazarı, Hatay, Kahramanmaraş ve Gaziantep depremlerine ait fotoğrafların yayımlandığı ‘Zilzal’ kitabı okuyucuları ile buluştu.
Türkiye Yazarlar Birliği Erzincan Şube Başkanı Gazeteci Yazar Halil İbrahim Özdemir, Erzincan, Adapazarı, Hatay, Kahramanmaraş ve Gaziantep depremlerine ait fotoğraflarının bulunduğu kitabı okuyucuları ile buluştu.
‘Zilzal’ isimli kitapta, 1939 ve 1992 Erzincan depremi, 1943 ve 1999 Adapazarı depremi, 2023 Hatay depremi, 2023 Gaziantep depremi ile asrın felaketi olan 2023 Kahramanmaraş depreminden objektiflere yansıyan fotoğraflar yer alıyor.
Kitabın hazırlanma sürecinde Erzincan, Hatay, Gaziantep, Kahramanmaraş ve Adapazarı Yazarlar Birliği şube başkanları kendi illeri adına çalışmalar yaparak önemli katkılarda bulundular. ‘Zilzal’ isimli kitap, 80 sayfadan oluşuyor ve fotoğraf albümü şeklinde kitapseverlerle buluşuyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri