malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
12:19 Gönen’de muhtarlar günü çoşkuyla kutlandı12:17 Emekli olan 40 yıllık öğretmene öğrencileri alkışlarla veda etti12:17 Tokat’ın ’Titanik’i kuraklıkla yeniden gün yüzüne çıktı12:15 Eğitim ve Bilim Gücü Dayanışma Sendikası Genel Başkanı Özat: “Eğitimden ve...12:14 Kazada alev topuna dönen tırda ağır yaralanan sürücü 15 gün sonra hayatını...12:13 Hektaş’ın hedefi tohumda bağımsızlık12:13 15 Temmuz şehidinin babası Tevfik Oğuz: "FETÖ’nün öldüğünü söylüyorlar, çok...12:13 Adalet Bakanı Tunç: "(FETÖ elebaşının ölümü) Ülkemiz aleyhine milli güvenli...12:12 Düğünde çiçek kapma yarışına giren erkekler gelini yere düşürdü12:11 Meme kanseri farkındalığına anlamlı destek12:11 Devrilen otomobildeki 5 kişi yaralandı12:10 Uyuşturucu kullanan ve bulunduran 48 şahsa işlem yapıldı, 3 kişi tutuklandı12:09 Manisa’ya sonbahar güzelliği geldi12:04 OMÜ İlahiyat Fakültesi Dekanlığı’nda görev değişimi12:03 Bakan Fidan: "(FETÖ elebaşının ölümü) Bu ölüm haberi bizi hiçbir zaman için...12:03 Jandarma ekipleri 2 bin 24 şahsı sorguladı12:03 “Meme kanseri ile fark edilene kadar tümör büyümüş oluyor, düzenli kontrole...12:02 Tankerin sıkıştırdığı 16 yaşındaki elektrikli bisiklet sürücüsü hayatını ka...12:02 BSH Türkiye’nin We Power kariyer programının yeni dönem başvuruları başladı12:02 Bakan Fidan: "FETÖ örgütü elebaşının ölümünü istihbarat kaynaklarımız da do...
Yaşam 19 Ocak 2024 - 09:47 Yorum: 0

Denizli’de toplantı ve gösteri yürüyüşü güzergahları güncellendi

DENİZLİ (İHA) – Denizli Valiliği, 2024 yılında toplantı ve gösteri yürüyüşü güzergahı yerleri ile afiş ve pankart asılacak yerlerin listesini yayımladı.2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununun 6., 22. ve 26. maddeleri...

Denizli’de toplantı ve gösteri yürüyüşü güzergahları güncellendi

DENİZLİ (İHA) – Denizli Valiliği, 2024 yılında toplantı ve gösteri yürüyüşü güzergahı yerleri ile afiş ve pankart asılacak yerlerin listesini yayımladı.

2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununun 6., 22. ve 26. maddeleri ile Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununun Uygulanmasına Dair Yönetmeliğin 3. maddesi gereğince Denizli il merkezinde yapılacak olan açık yer toplantı alanları, yürüyüş güzergâhları ile pankart ve afiş asma yerleri güncellendi.

Denizli Valiliğinden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada; “1 Nolu Açık Yer Toplantısı Yapılacak Alan Ulus Caddesi ile Tokat Caddesinin kesiştiği kavşaktır. 2 Nolu Açık Yer Toplantısı Yapılacak Alan 29 Ekim Özay Gönlüm Meydanıdır. 3 Nolu Açık Yer Toplantısı Yapılacak Alan 265 Sokak, 240/3 Sokak, 273 Sokak, 266 Sokak, 274 Sokak, 272 Sokak ve 275 Sokakların kesiştiği Mehmet Akif Ersoy kapalı pazar yeri yanında bulunan alandır.

1 Nolu Gösteri Yürüyüşü Güzergahı; İl Tarım ve Orman Müdürlüğünün önü. Güzerghı toplanma yerinden itibaren İncilipınar Caddesi ve 1222 Sokağını takiben, Tokat Caddesi-Ulus Caddesi Kavşağına kadar olan güzergahtır. Dağılma yeri Ulus Caddesi ile Tokat Caddesinin kesiştiği kavşağa açılan cadde ve sokaklardır.
2 Nolu Gösteri Yürüyüşü Güzergahı; Kazım Kaynak Caddesi ve Fatih Caddesinin kesiştiği Akkonak Parkının önüdür. Yürüyüş güzergahı toplanma yerinden itibaren, Merkezefendi Caddesini takiben, Özay Gönlüm Meydanına kadar olan güzergahtır. Dağılma yeri Özay Gönlüm Meydanına açılan cadde ve sokaklardır.

3 Nolu Gösteri Yürüyüşü Güzergahı; Hüdai Oral Caddesi ve Alparslan Caddesi ile 245. sokağın kesiştiği kavşaktır. Yürüyüş güzergahı toplanma yerinden itibaren, Hüdai Oral Caddesini takiben, 275. Sokağa kadar olan güzergahtır. Dağılma yeri 265 Sokak, 240/3 Sokak, 273 Sokak, 266 Sokak, 274 Sokak, 272 Sokak ve 275 Sokakların kesiştiği Mehmet Akif Ersoy Kapalı Pazar Yeri yanında bulunan alana açılan cadde ve sokaklardır.

Denizli il merkezinde afiş ve pankart asılacak yerler:
1 Nolu Yürüyüş Güzergâhında Afiş ve Pankart Asılacak Yerler İncilipınar Caddesi üzerinde bulunan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü önü ile İncilipınar yüzme havuzları önünde bulunan billboardlardır.
2 Nolu Yürüyüş Güzergâhında Afiş ve Pankart Asılacak Yerler Denizli Devlet Hastanesi arkasında (eski SSK Hastanesi kavşağı) bulunan billboardlardır. 2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununun Uygulanmasına Dair Yönetmeliğin 3. Maddesi gereğince ilan olunur” ifadelerine yer verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri