Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
14:35 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan BTÜ’ye birincilik ödülü14:35 Ordu Büyükşehir Belediyesi’nden kavşak çalışması14:34 TEKNOFEST’te ödül alan Milaslı gençlerden Saylak’a ziyaret14:34 Beyazperde ve ekranların efsanevi oyuncusu Mehmet Aslantuğ’dan kırk yıllık...14:33 DEM Parti Grup toplantısı14:31 Porsuk Çayı’nın kenarında düzenli spor yapan 69 yaşındaki adam, gençlere ta...14:29 Yeniden Refah Genel Başkanı Erbakan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Davuto...14:28 Denizli Platformu DENİB öncülüğünde ilk çalıştayını gerçekleştirdi14:27 Fedakar öğretmenler köy köy dolaşarak öğrencilerinin okula devamını sağlıyo...14:26 Kent Park’ta sonbahar manzaraları mest etti14:25 Diyarbakır Havalimanı’nda 11 kilo 400 gram skunk ele geçirildi14:25 Polis olmak isteyen omurilik felçli Umut’a öyle bir sürpriz yaptılar ki14:23 Şanlıurfa’da son kullanma tarihi geçmiş binlerce gıda ürünü ele geçirildi14:23 Geleceğin elektrikçi ustalarına sektördeki yenilikler tanıtıldı14:22 Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, çiftçilerin yanında olduğu söyledi14:22 Yol çalışması nedeniyle Bağcılar - Kabataş Tramvay hattında yoğunluk yaşand...14:21 AFAD Başkanı Memiş: “Bina Deprem Yönetmeliğini tamamladık”14:20 2024 Nobel Fizik Ödülü’ne ABD’li Hopfield ve "Yapay zekanın babası" Hinton...14:19 Tarım ve Orman Bakanlığının taklit veya tağşiş listesinde Iğdır’da iki firm...14:18 İnşaattan düşen işçi hayatını kaybetti
Sahil Park
Spor 08 Ekim 2024 - 09:30 Yorum: 0

Denizli Büyükşehir sporcusu Akıncı, Balkan 3.’sü oldu

Denizli Büyükşehir Belediyesporlu sporcu Mehmet Ali Akıncı, Gençler Balkan Judo Şampiyonasında ay yıldızlı forma ile Balkan 3.’lüğü kazandı.Denizli’yi ulusal ve uluslararası müsabakalarda başarı ile temsil etmeyi sürdüren Büyükşeh...

Denizli Büyükşehir sporcusu Akıncı, Balkan 3.’sü oldu

Denizli Büyükşehir Belediyesporlu sporcu Mehmet Ali Akıncı, Gençler Balkan Judo Şampiyonasında ay yıldızlı forma ile Balkan 3.’lüğü kazandı.

Denizli’yi ulusal ve uluslararası müsabakalarda başarı ile temsil etmeyi sürdüren Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı sporcusu Mehmet Ali Akıncı, ay yıldızlı forma altında Gençler Balkan Şampiyonası 3’üncüsü oldu. 5-6 Ekim tarihlerinde Arnavutluk’un başkenti Tiran’da Gençler Balkan Şampiyonası düzenlendi. Türkiye’nin yanı sıra Hırvatistan, Sırbistan, Karadağ, Kosova, Slovenya, Arnavutluk, Kuzey Makedonya, Moldovya, Bosna-Hersek, Bulgaristan, Romanya ve Yunanistan’dan 193 kadın 246 erkek olmak üzere 439 sporcu şampiyonaya katıldı. Şampiyonada Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo ve Milli Takım sporcusu Mehmet Ali Akıncı ay yıldızlı forma ile mücadele etti. Akıncı, + 100 Gençler Erkekler kategorisinde Balkan 3’ncüsü olarak bronz madalya almaya hak kazandı.

Başkan Çavuşoğlu’ndan kutlama
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Milli Sporcu Akıncı’yı tebrik ederek, “Milli forma altında Denizlimizi ve ülkemizi gururlandıran genç sporcumuz Mehmet Ali Akıncı’yı, ailesi ve antrenörlerimizi yürekten kutluyorum. Spora ve sporcuya destek vermeyi sürdüreceğiz” diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri