malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 27 Ekim 2024 - 18:01 Yorum: 0

Denizli Büyükşehir Belediyesi 3 gündür devam eden orman yangınına destek veriyor

Denizli’de 3 gündür devam eden orman yangınında Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri seferber oldu. Ekipler yalnızca havadan müdahale edilen yangın için havuzlara su takviyesi sağlarken, diğer yandan arazi çalışmalarına da destek veriyor....

Denizli  Büyükşehir Belediyesi 3 gündür devam eden orman yangınına destek veriyor

Denizli’de 3 gündür devam eden orman yangınında Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri seferber oldu. Ekipler yalnızca havadan müdahale edilen yangın için havuzlara su takviyesi sağlarken, diğer yandan arazi çalışmalarına da destek veriyor.
Denizli’de 24 Ekim Perşembe günü başlayan orman yangını 3. gününde de devam ediyor. Sarp ve kayalık arazide devam eden yangına karadan müdahale ise kısıtlı. Ekiplerin karadan müdahale edemediği yangına gün boyu havadan yangın söndürme helikopterleriyle müdahale ediliyor. Yangına Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri haricinde Denizli Büyükşehir Belediyesi ve STK’larda destek veriyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri 5 tanker ile yangın havuzlarına su ikmali yapılmakta, 2 kırıcı ekskavatör, 2 dozer 2 Beko loder ile sarp arazide yol açma çalışmaları devam ediyor. 3 saatlik zorlu arazi şartlarında yangına yürüyerek ulaşan 180 Büyükşehir personeli yanma noktalarında şerit açıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri