Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23:15 ABD’de başkan adayı Trump’a yönelik 3. suikast girişimi engellendi23:14 Çifte cinayetin ardından silah ticareti anlaşmazlığı çıktı22:57 Zayn Sofuoğlu, 2 tekerden sonra 4 tekerde de şampiyonluğunu ilan etti22:52 ABD’de Riverside County Şerifi Chad Biancoeski, başkan adayı Donald Trump’a...22:41 Dışişleri Bakanlığı: “BMGK üyeleri İsrail’in saldırılarına engel olmakla yü...22:36 İsmail Turgut Öksüz, Trabzonlu dernek başkanlarıyla bir araya geldi22:33 Yeni doğmuş bebeği havalimanında klozete bırakıp Türkiye’den kaçmaya çalışa...22:21 Antalya’da motosiklet ile hafif ticari araç çarpıştı: 2 yaralı22:13 Yenidoğan çetesi hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı22:08 Hizbullah: “Saldırı Filistin halkına destek vermek, Lübnan’ı ve halkını sav...22:03 Çorum’da otomobil istinat duvarına çarptı: 3 yaralı21:57 Kadınlar pota derbisi Fenerbahçe’nin21:50 TFF 3. Lig: Bursaspor: 3 - Kahramanmaraşspor : 021:44 Samsun’da 730 gram metamfetamin ele geçirildi21:43 TBMM Başkanı Kurtulmuş: “İlk 4 maddeyle ilgili bir tartışma söz konusu deği...21:39 Kontrolden çıkan otomobil şarampole uçtu21:38 Kilis’te motosiklet devrildi: 2 yaralı21:37 1 kişinin öldüğü yan bakma kavgasında adliyeye sevk edilen 6 kişiden 1’i tu...21:31 Hizbullah tarafından İsrail’de düzenlenen saldırıya ilişkin yapılan açıklam...21:31 Hizbullah’ın İsrail’deki askeri üsse düzenlediği dronlu saldırıda yaralı sa...
Siyaset 24 Mart 2024 - 10:43 Yorum: 0

Cumhur İttifakı Mudanya Belediye Başkan adayı Gökhan Dinçer’e sevgi seli

Mudanya’da 2 bin kişinin katıldığı iftar programında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Cumhur İttifakı AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer, ardından yüzlerce kişinin yer aldığı organizasyonda vatandaşlara çiğköfte ik...

Cumhur İttifakı Mudanya Belediye Başkan adayı Gökhan Dinçer’e sevgi seli

Mudanya’da 2 bin kişinin katıldığı iftar programında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Cumhur İttifakı AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer, ardından yüzlerce kişinin yer aldığı organizasyonda vatandaşlara çiğköfte ikram etti.
Cumhur İttifakı AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı olan Gökhan Dinçer, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesinde seçim çalışmalarını sürdürüyor. Dinçer, Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programında vatandaşlarla buluştu. Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank ve AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç’ın da yer aldığı yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı programda Mudanyalılarla bir araya gelen Gökhan Dinçer, ardından yüzlerce kişinin yer aldığı organizasyonda vatandaşlara çiğköfte ikram etti.
Bakan Yerlikaya’dan destek sözü
Organizasyonlar öncesinde Bursa’da bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile bir araya gelen Gökhan Dinçer, yapılması planlanan hükümet konağı ile ilgili bilgi vererek konunun hızlandırılmasıyla ilgili destek sözü aldı.
Ardından Mudanya İlçe Spor Salonu’ndaki iftara katılan ve sonrasında halka çiğköfte ikram eden Dinçer, iki organizasyonda da vatandaşların yoğun sevgi gösterisiyle karşılaşırken, aday gösterildikleri günden bu yana sokaklarda, vatandaşlarla birlikte olduklarını söyledi.
Mudanya’nın sıkıntıları olduğunu anlatan Gökhan Dinçer, "Mudanya’mızın sorunlarını ve çözüm önerilerini vatandaşlarımızdan dinledikten sonra projelerimizi anlatmayı sürdürüyoruz. Mudanya’nın ulaşımdan otoparka, yeşil alandan spor tesis eksikliğine kadar bir çok sorunumuz var. Pazaryeri sorunumuz var. Bunların hepsiyle ilgili çalışmalarımızı yaptık. Mudanya’yı daha yaşanabilir bir hale getirebilmek için projelerimizi hazırladık ve vatandaşlarımızın konforlu bir şekilde yaşayabilmesi için var gücümüzle çalışacağız" diye konuştu.
Maddi durumu iyi olmayan emeklilere Mudanya Kart ile destek olacaklarının altını çizen Gökhan Dinçer, "Mudanya’da sırtında montu ayağında botu olmayan kimse olmayacak. Huzur içinde büyük bir aile olarak mutlu bir Mudanya’yı hep birlikte oluşturacağız" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri