Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Kültür 18 Şubat 2024 - 15:55 Yorum: 0

Cumayeri’nde çocuklar ‘Gülümseten Yüzler’le eğlence dolu bir gün yaşadı

Ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Nurullah Çelebi ‘Gülümseten Yüzler’ oyunu ile Cumayeri ilçesinde çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı. Partneri Volkan Yürük’ün de eşlik ettiği Nurullah Çelebi, çocukların eğlence dolu bir gün geçirmelerini sa...

Cumayeri’nde çocuklar ‘Gülümseten Yüzler’le eğlence dolu bir gün yaşadı

Ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Nurullah Çelebi ‘Gülümseten Yüzler’ oyunu ile Cumayeri ilçesinde çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı. Partneri Volkan Yürük’ün de eşlik ettiği Nurullah Çelebi, çocukların eğlence dolu bir gün geçirmelerini sağladı.
Gülümseten Yüzler isimli kuklalı ve müzikli çocuk gösterisi Cumayeri Belediyesinin destekleriyle Cumayeri Belediyesi Konferans Salonunda sahnelendi. Ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Nurullah Çelebi ile TRT Tozkoparan dizi oyuncusu ve kukla ustası Vantrilok Volkan Yürük’ün birlikte hazırladığı doğaçlama gösteride çocuklar keyifli anlar yaşadı. Çocuklar şarkı ve kuklayla eğlenirken hem de sağlık ve iyilik konusunda bilgilendirildi.
Çocukların mutluluklarına ortak olan Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu gösteri sonunda 7’den 70’e herkesin izleyebileceği gösteri için Nurullah Çelebi ve Volkan Yürük’e teşekkür etti.
Mustafa Koloğlu ayrıca oyunu izleyen çocuklara da “Çok güzeldiniz çocuklar, hep birlikte çok eğlendik. Sizleri gülümsetebilmek bizleri fazlası ile memnun etti. Sizler için daha çok programlar yapmaya devam edeceğiz. Çocuk gülerse Dünya güler, hepinizi gözlerinizden öpüyorum” ifadelerinde bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri