Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Spor 01 Temmuz 2024 - 09:45 Yorum: 0

Çorluspor 1947’de yeni yönetim görev dağılımı yaptı

17 yıl aradan sonra profesyonel liglere dönüş yapan Çorluspor 1947’de yapılan genel kurulun ardından Yusuf Gümüş başkanlığındaki yeni yönetim, görev dağılımını gerçekleştirdi.Yusuf Gümüş başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda başkanvek...

Çorluspor 1947’de yeni yönetim görev dağılımı yaptı

17 yıl aradan sonra profesyonel liglere dönüş yapan Çorluspor 1947’de yapılan genel kurulun ardından Yusuf Gümüş başkanlığındaki yeni yönetim, görev dağılımını gerçekleştirdi.
Yusuf Gümüş başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda başkanvekili olarak Hüseyin Adalı, asbaşkan olarak Rıfat Özkan görevlendirilirken sportif direktörlüğe Vural Aksaka getirildi. Yönetimde Şevket İçem, Şahin Demir, Vedat Sevim, Hasan Lale, Miraç Çolak, Mutlu Kütük, Ramazan Doğan, Zeki Toprak, Zeki Canlı, Halil Akın, Gökhan Kaplan, Yusuf Akın, Gürkan Karaca, Ufuk Baltekin, Kemal Kaan Aytuğ ve Murat Cansızoğlu yer aldı.
Yönetim kurulunda görev dağılımının yapıldığı ilk toplantının ardından açıklamada bulunan Başkan Yusuf Gümüş, “Görev dağılımımızı yaptık, yeni sezonla ilgili transfer çalışmalarına başladık. Çorlu’ya, Çorluspor’a yaraşır bir kadro kurarak başarılı olmak için çalışacağız” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri