malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 24 Ekim 2024 - 10:35 Yorum: 0

Çöp evden 10 kamyon çöp çıktı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde zabıtanın daha önce boşaltılması için 2 kez süre verdiği çöp evin içerisinden alkol şişesinden tüplü televizyona 10 kamyon çöp çıkarıldı.Antalya’da Manavgat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yaklaşık 1...

Çöp evden 10 kamyon çöp çıktı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde zabıtanın daha önce boşaltılması için 2 kez süre verdiği çöp evin içerisinden alkol şişesinden tüplü televizyona 10 kamyon çöp çıkarıldı.
Antalya’da Manavgat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yaklaşık 1 ay önce Aşağı Pazarcı Mahallesi 1054 Sokak’ta Ahmet Y. isimli şahsın ikamet olarak kullandığı zemin kattaki yaklaşık 100 metrekarelik dükkanın çöp ev olduğunu belirledi. Ekipler, ikametinde topladığı çöpleri istif ettiği belirlenen Ahmet Y.’ye çöpleri boşaltması için 2 kez süre verdi. Ahmet Y.’nin verilen süre içerisinde çöpleri boşaltmaması üzerine polis gözetiminde Manavgat Belediyesi ekipleri tarafından boşaltılmasına karar verildi.

İş makinesine sık sık müdahale etti
Sabah erken saatlerde belediye ekipleri, çöp evin bulunduğu adrese geldi. İş makinesi yardımıyla kamyonlara yüklenen çöpler Manavgat çöplüğüne götürüldü. İkamet ettiği dükkanı çöp eve dönüştüren ve verilen sürede boşaltmayan Ahmet Y., iş makinesinin kepçesini her dolduruşunda içerisinde önemli bir şeyler olduğunu belirterek müdahalede bulundu. Zaman zaman zabıta ve polis nezaretinde çöplerin içerisinden aldığı bazı malzemeleri kenara istif etti. Çöp evin boşaltılması işlemini komşular ve çevredeki vatandaşlar merakla izledi.

Çöp evden 10 kamyon çöp çıktıÇöp evden 10 kamyon çöp çıktı
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri