Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Kültür 03 Ocak 2024 - 11:49 Yorum: 0

Çocuklar hem eğlendi hem öğrendi

Kartepe’de düzenlenen tiyatro gösterimine katılan çocuklar hem doyasıya eğlendi hem de öğrendi.Kartepe Belediyesi’nin sosyal ve kültürel etkinlikleri kapsamında yeni sezon tiyatro gösterileri büyük ilgi görüyor. Necip Fazıl Kısakürek K...

Çocuklar hem eğlendi hem öğrendi

Kartepe’de düzenlenen tiyatro gösterimine katılan çocuklar hem doyasıya eğlendi hem de öğrendi.
Kartepe Belediyesi’nin sosyal ve kültürel etkinlikleri kapsamında yeni sezon tiyatro gösterileri büyük ilgi görüyor. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Doktor Panço” tiyatro gösterisinde Kartepeli çocuklar eğlenirken öğrendi. Kerem Murkurt’un yazıp yönettiği Doktor Panço gösterisi; Burak Tekin, Zeynep Karpuz ve Kerem Murkurt’un performanslarıyla büyük beğeni topladı. Tiyatro gösterisinde doktorun hayvanlarla olan maceraları eğlenceli dille anlatıldı. Çocuklar ve aileleri iki haftada bir düzenlenen ücretsiz tiyatrolar için Kartepe Belediyesi’ne teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri