Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Yaşam 15 Temmuz 2024 - 15:54 Yorum: 0

Çocuk parkını talan ettiler

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinin Esenyurt Mahallesi’nde bulunan bir çocuk parkı, kimliği belirsiz kişi ve kişilerce talan edildi.4 yıl önce TOKİ Küme Evleri içinde yapılan çocuk parkı kimliği belirsiz kişi veya kişilerce talan edildi. Ç...

Çocuk parkını talan ettiler

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinin Esenyurt Mahallesi’nde bulunan bir çocuk parkı, kimliği belirsiz kişi ve kişilerce talan edildi.
4 yıl önce TOKİ Küme Evleri içinde yapılan çocuk parkı kimliği belirsiz kişi veya kişilerce talan edildi. Çocukların oynadığı parktaki malzemeler kırılırken, ailelerin dinlenmesi için yapılan çardakların üst kısımları ise talan edildi.
Durumu fark eden bina sakinleri ise duruma tepki gösterip yetkililere haber verdi. Bu konu hakkında açıklamalarda bulunan 2. Etap TOKİ Yönetim Kurulu Başkanı İzzettin Metin, "Bu yıkık dökük manzara kabul edilecek bir durum değildir. 4 yıl önce buraya taşındık ve bu parkların hepsi de çok güzel yapılmış bir durumda idi. Aileler ile çocuklar için doğal yaşam alanları olarak kurulmuştu bu parklar. Fakat bazı kişi veya kişiler her tarafı kırıp dökmüşler. O güzelim çocuk parkını kırmışlar, yerdeki parkeleri kırmışlar ve hatta ailelerin dinlemesi için yapılan çardağın üs kısmını da tamamen kırarak içindeki demirleri almışlar. Bina sakinleri olarak buraya kamera ve binaların etrafını kapatmak için duvar örülmesini istiyoruz. Bu manzara bizi derinden üzmüştür. Burada bu tür olaylar bir daha yaşanmaz inşallah” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri