Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Asayiş 15 Eylül 2024 - 12:51 Yorum: 0

Cinayetin azmettiricisi dolaptan çıktı

Adana’da Yüreğir polisleri bir eve yaptığı baskında bir yıl önce meydana gelen cinayetin azmettiricisini dolapta yakalarken, aynı yerde 7 tane ruhsatsız tabanca da ele geçirdi.Edinilen bilgiye göre, 22 Ekim 2023 tarihinde Efe Dağoğlu (...

Cinayetin azmettiricisi dolaptan çıktı

Adana’da Yüreğir polisleri bir eve yaptığı baskında bir yıl önce meydana gelen cinayetin azmettiricisini dolapta yakalarken, aynı yerde 7 tane ruhsatsız tabanca da ele geçirdi.
Edinilen bilgiye göre, 22 Ekim 2023 tarihinde Efe Dağoğlu (17) silahla vurularak öldürülmüştü. Adana Cumhuriyet Başsavcılığı Dağoğlu’nun öldürüldüğü davada “azmettirici” olarak Can Saygılı (21) hakkında yakalama kararı çıkarttı. Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Suç Önleme ve Araştırma Büro Amirliği ekipleri, söz konusu azmettiricinin Ulubatlı Hasan Mahallesi’nde saklandığını tespit etti.
Bunun üzerine ekipler Saygılı’nın adresine operasyon yaptı. Operasyonda Can Saygılı dolapta saklanırken yakalandı, evde bulunan Gökhan D. de gözaltına alındı. Yapılan aramada ise 1’i otomatik 7 ruhsatsız tabanca, 13 uyuşturucu hap, 16,10 gram kokain, 328 mermi ele geçirildi.
Saygılı’nın polisin geldiği görebilmek için evinin çevresine 8 güvenlik kamerası sistemi kurduğu öğrenildi. İfadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edilen Saygılı tutuklanırken, Gökhan D. serbest kaldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri