malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 27 Ekim 2024 - 09:09 Yorum: 0

Çiğdem Karaaslan: "Tavşanlı’nın hizmetindeyiz"

AK Parti 8.Olağan Kongresi vesilesiyle Tavşanlı’ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, sivil toplum kuruluşları, iş adamları ve kanaat önderleri ile buluştu.AK Parti Milletvekili Mehmet Demir, İsmail Çağlar Bayırcı...

Çiğdem Karaaslan: 'Tavşanlı’nın hizmetindeyiz'

AK Parti 8.Olağan Kongresi vesilesiyle Tavşanlı’ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, sivil toplum kuruluşları, iş adamları ve kanaat önderleri ile buluştu.
AK Parti Milletvekili Mehmet Demir, İsmail Çağlar Bayırcı, AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, AK Parti Tavşanlı İlçe Başkanı Himmet Özer ve önceki dönem Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler’in de hazır bulunduğu istişare toplantısında Tavşanlı’nın çevre yolu, arazi toplulaştırması, organize sanayinin gelişmesi gibi konular ele alındı. Toplantıda ayrıca, Kütahya’nın merkezi bir konuma sahip olmasında en önemli etkiyi oluşturacak Domaniç Tüneli‘nin projelendirilmesi, İstanbul-Antalya hızlı tren hattı yapımının yatırım programına alınması, İstanbul-Antalya otobanı ivedi bir şekilde yapılması hususunda Kütahyalı vatandaşların beklentileri konuşuldu.
Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, toplantı sonrası yaptığı değerlendirmede, taleplerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan nezdinde takibi hususunda her türlü desteği vereceğini belirterek programa katılan tüm katılımcılara tek tek teşekkür etti.

Çiğdem Karaaslan: Çiğdem Karaaslan:
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri