Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Siyaset 31 Mart 2024 - 22:40 Yorum: 0

CHP’li Doğan ve Ertemur seçim sonuçlarını kutlamaya başladı

CHP’li Merkezefendi Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan ile Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur kesin olmayan seçim sonuçlarına göre seçim yarışını önce götürmelerini kent meydanında yoğun kalabalıkla kutlamay...

CHP’li Doğan ve Ertemur seçim sonuçlarını kutlamaya başladı

CHP’li Merkezefendi Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan ile Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur kesin olmayan seçim sonuçlarına göre seçim yarışını önce götürmelerini kent meydanında yoğun kalabalıkla kutlamaya başladı.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin kesin olmayan sonuçlarına göre, Denizli’de kesin olmayan ilk sonuçlara göre CHP’li Merkezefendi Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan ile Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur yarışı önde götürüyor.

Elde edilen ilk bilgilere göre seçimi kazanan CHP’li Merkezefendi Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şeniz Doğan ile Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, kutlamalara başladı. Sonuçları SKM’de takip eden Başkan Şeniz Doğan, kesin olmayan sonuçların belli olmaya başlamasının ardından seçim zaferini kutlamaya başladı. Başkan Doğan’ın havai fişekler ve sloganlarla SKM önünde başlayan kutlamaları, Pamukkale Adayı Ertemur ve parti yöneticilerinin de katılımıyla 15 Temmuz Şehitleri Delikliçınar Meydanı’nda devam etti. CHP’li adayların kutlamaları, araç konvoyları ve kent meydanında yoğun vatandaş katılımıyla gerçekleşti. Ellerindeki Türk ve parti bayraklarıyla kutlamalara katılan partliler, zeybek oynadı. Kutlamalarına devam eden CHP’li Doğan ve Ertemur’un ilerleyen saatlerde açıklama yapacakları öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri