Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Siyaset 12 Temmuz 2024 - 09:46 Yorum: 0

CHP Bandırma İlçe Örgütü’nde kriz: Toplu istifalar kapıda

CHP Bandırma İlçe Örgütü’nde son günlerde yaşananlar, parti içindeki tansiyonu giderek artırıyor. Çok sayıda kadın üyenin kahvaltıya davet edilmemesi bardağı taşıran son damla oldu.CHP Bandırma İlçe Örgütü’nde iç çekişmelerin sonucu ol...

CHP Bandırma İlçe Örgütü’nde kriz: Toplu istifalar kapıda

CHP Bandırma İlçe Örgütü’nde son günlerde yaşananlar, parti içindeki tansiyonu giderek artırıyor. Çok sayıda kadın üyenin kahvaltıya davet edilmemesi bardağı taşıran son damla oldu.
CHP Bandırma İlçe Örgütü’nde iç çekişmelerin sonucu olarak parti içindeki tansiyon günden güne yükseliyor. Son günlerde yapılan ayrıştırmalar nedeniyle birçok üyenin toplu olarak partiden istifa etmeye hazırlandığı iddia ediliyor.
Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza’nın CHP Bandırma İlçe Kadın Kolları Yönetimi ve CHP Bandırma parti üyeleri ile Bandırma Belediyesi’ne ait Çamlık Kafe’de verdiği kahvaltıya 85 kişi katılırken çağırılmayan kadın üyeler parti binasına giderek CHP Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Atak’a ve CHP Bandırma Kadın Kolları Başkanı Filiz Özdemir’e sitemde bulundular. CHP İlçe Başkanı Mehmet Atak her zamanki gibi sessizliğini korurken, Filiz Özdemir ise sitemde bulunan kadınlara cevap olarak "Kahvaltıya Dursun Mirza’nın başkanlık seçimi süresince onunla birlikte çalışan ve koşturan kadınlar çağırıldı" dedi.
Diğer yandan kahvaltıya davet edilmeyen kadın üyeler, sosyal medyada Belediye Başkanı Dursun Mirza’nın ve CHP Bandırma İlçe Kadın Kolları Başkanı Filiz Özdemir’in kahvaltı paylaşımının altına yorumlar yazarak kendilerine haber verilmediğini ve davet edilmediklerini belirterek sitemlerini dile getirmeye devam ettiler. Üye kadınların bu sitemi üzerine Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza yorumlara cevap vererek, "Ablacım, ben haberi olmayan kadınlarımıza da ayrıca kahvaltı vereceğim. Sen ve diğer arkadaşlarımız üzülmesin lütfen" diyerek yaşanan olayı yatıştırmaya çalıştı. Bu olay, parti içindeki gerilimi daha da artırırken, istifa edecek üyelerin sayısının ne kadar olacağı merak konusu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri