Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Asayiş 15 Eylül 2024 - 21:34 Yorum: 0

Cephanelik gibi patlayan fabrikanın içinden yeni görüntüler: Adeta savaş alanına dönmüş

Sakarya’nın Hendek ilçesinde 30 kişinin yaralandığı, 1 kişinin de cansız bedenine ulaşıldığı fabrikaya ait yeni görüntüler, patlamanın şiddetini gözler önüne serdi.Hendek ilçesinde bulunan Oba Makarna fabrikasının adeta bir cephanelik...

Cephanelik gibi patlayan fabrikanın içinden yeni görüntüler: Adeta savaş alanına dönmüş

Sakarya’nın Hendek ilçesinde 30 kişinin yaralandığı, 1 kişinin de cansız bedenine ulaşıldığı fabrikaya ait yeni görüntüler, patlamanın şiddetini gözler önüne serdi.
Hendek ilçesinde bulunan Oba Makarna fabrikasının adeta bir cephanelik gibi patladığı olayda 30 kişi yaralandı, 1 kişinin ise cansız bedenine ulaşıldı. Ağır yaralanan 6 vatandaştan 2’si entübe edildi. Soğutma çalışmaları esnasında hafif yaralanan 3 itfaiye eri ise ayakta tedavi altına alındı. 5 yaralının taburcu edildiği öğrenilirken, patlama bölgesinde ekiplerin soğutma çalışmaları sürüyor. Yaralıların tedavileri ise Sakarya, İstanbul, Kocaeli ve Düzce’de bulunan hastanelerde devam ediyor.

Görüntüler patlamanın şiddetini gözler önüne serdi
Patlama anı ise güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüler, patlama anının şiddetini gözler önüne serdi. Adeta cephanelik gibi patlayan fabrika savaş alanına döndü. Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerine destek veren Sakarya Arama Kurtarma (SAKE) ekiplerinin de fabrika içerisinde sürdürdükleri çalışmalar görüntülendi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri