Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Spor 05 Ağustos 2024 - 17:36 Yorum: 0

Cedi Osman Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Ligi’nde

Cedi Osman Basketbol Takımı, 2024-2025 sezonunda Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele edecek.Cedi Osman Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Ligi’nin iddialı takımlarından biri olarak yeni sezona merhaba diyor. 2021-2022 sezonunda ilk ke...

Cedi Osman Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Ligi’nde

Cedi Osman Basketbol Takımı, 2024-2025 sezonunda Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele edecek.
Cedi Osman Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Ligi’nin iddialı takımlarından biri olarak yeni sezona merhaba diyor. 2021-2022 sezonunda ilk kez A Takım seviyesinde mücadele veren Cedi Osman Basketbol Takımı, geçtiğimiz sezon yarı final oynama hakkı elde etti ve başarısının sonucunda yeni sezonda Türkiye Basketbol Ligi’ne yükseldi. Yeni sezon hazırlıklarına ara vermeden başlayan takımda ilk hedef bu ligde kalıcı olmak.
A Milli Takım sporcusu ve Türkiye’yi NBA’de temsil eden Cedi Osman, Türkiye Basketbol Ligi’ne yükseldikleri için mutlu olduğunu, bu ligde kalıcı olmak istediklerini ve basketbolun sevilmesini ve yayılmasını sağlamak için de projelere devam edeceklerini belirtti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri