Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Yaşam 29 Temmuz 2024 - 15:59 Yorum: 0

Çayırova’da yabani ot temizliği sürüyor

Çayırova Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe genelinde yabani ot temizliğini sürdürüyor.İlçe sakinlerinin yaz aylarını daha konforlu ve daha güvenli bir şekilde geçirmesi için çalışmalarına ara vermeden devam ed...

Çayırova’da yabani ot temizliği sürüyor

Çayırova Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe genelinde yabani ot temizliğini sürdürüyor.
İlçe sakinlerinin yaz aylarını daha konforlu ve daha güvenli bir şekilde geçirmesi için çalışmalarına ara vermeden devam eden Çayırova Belediyesi, yabani ot temizliğine devam ediyor. Çayırova Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, belirlenen program ve ilçe sakinlerinden gelen talepler doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Boş arazilerde ve ilçe sakinlerinin yaşadığı alanlarda uzayan otları temizleyen ekipler, yaz aylarında en çok şikayete konu olan çevre ot temizliğini de düzenli olarak gerçekleştiriyor. Yabani otlar arasında oluşabilecek haşere ve böceklere karşı da önlem alan Çayırova Belediyesi, kent genelindeki boş alanlara estetik de bir görünüm kazandırıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri