Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Yaşam 14 Mayıs 2024 - 12:26 Yorum: 0

Çayırova’da ibadethanelerin avluları temizleniyor

Çayırova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe genelindeki ibadethanelerin avlularında temizlik çalışması gerçekleştiriyor.Çayırova Belediyesi, ilçedeki ibadethanelerde temizlik çalışmasına devam ediyor. Çayırova...

Çayırova’da ibadethanelerin avluları temizleniyor

Çayırova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe genelindeki ibadethanelerin avlularında temizlik çalışması gerçekleştiriyor.
Çayırova Belediyesi, ilçedeki ibadethanelerde temizlik çalışmasına devam ediyor. Çayırova Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleriyle de birlikte ibadethanelerin avlularında dip köşe temizlik gerçekleştiriyor. Belirlenen program çerçevesinde her gün bir ibadethaneye giden Çayırova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ibadethanelerin avlusunu pırıl pırıl yapıyor.
Yıkama aracıyla birlikte, program çerçevesince belirlenen ibadethaneye giden ekipler, burada ilk olarak yaptıkları süpürme ve yıkama işlemlerinin ardından köpüklü suyla birlikte avluların en uç köşesine kadar fırçalama işlemi gerçekleştiriyor. Çayırova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler daha sonra tazyikli suyla beraber avluların her köşesini temizliyor. Çayırovalılar ilçedeki ibadethanelerde gerçekleştirilen bu çalışmadan ötürü Çayırova Belediyesi’ne teşekkür ederken, Çayırova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, avlu temizliklerinin belirlenen program çerçevesince devam edeceğini belirtti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri